pasta koken in gezond water

Pasta koken in gezond water

Pasta koken is niet eenvoudig qua byte. Hoelang laat je pasta koken is de meest gestelde vraag. Pasta koken behoort tot de Italiaanse kookvaardigheden. En pasta is er in allerlei vormen!

Pasta wordt gemaakt van durum-tarwe, dit is een harde tarwesoort. Tarwemeel, water, ei, de emulgator lecithine en zout worden tot een taai deeg gekneed. Van dit deeg kunnen verschillende vormen pasta worden gemaakt, door ze door een mal te persen. De pasta zal soms worden voorgestoomd.

pasta koken soorten

 

In Amerika bestaat het zeer populaire koolhydraat vrije dieet waarbinnen pasta serveren wordt vermeden. Het koken van pasta  bevat te grote hoeveelheid koolhydraten. In Amerika bestaat ok het zeer populaire Alkaline Dieet. Bij chronische ziektebeelden is de pH waarde van het lichaam vaak te laag. Door meer groenten en fruit te nuttigen met een zeer hoge pH waarde kan de te lage pH waarde van het lichaam omhoog worden bijgesteld.

Dien ik biologische pasta te kopen?

Deze vraag is ontstaan door de angst van het gebruik van pesticiden door boeren. Aangezien pasta gemaakt wordt van tarwe is het een legitieme angst. We zijn van mening dat pesticiden ook in de niet biologische tarwe zijn opgenomen. Restanten van pesticiden bevinden zich zeker op de oppervlakte van niet biologische tarwe. Met gewoon kraanwater was je deze helaas niet van de oppervlakte af. Dus het antwoord is Ja plus een Alpha Water Ionisator om de biologische pasta vervolgens in puur water te koken.

Kan ik de pesticiden van niet biologische pasta af krijgen?

Dit kan niet door alleen een Alpha Water Ionizer aan te schaffen en te kiezen voor de functie wassen van groeten en fruit. Pasta is een gefabriceerd product wat al verschillende stappen in een proces heeft doorlopen. Pesticiden zitten zowel in de kern als op de oppervlakte. Speciaal iets zuurder water – welke beter schoon maakt – wast de pesticiden wel van de oppervlakte van de niet biologische pasta af. Water Ionizers zijn nog onbekend in Nederland. In het Japan en Korea heeft 10% van de huishoudens een water ionizer en ook de ziekenhuizen staan er vol mee. In Amerika worden water ionizers rasend populair in combinatie met het Alkaline Dieet.

Kan ik pasta koken in gezond water?

Alpha water is zuiver en bevat geen chloor en medicijnresten. En ook geen pesticiden. De Alpha Water Ionisator biedt heel voordelen voor jouw gezondheid. Bovendien bevat Alpha  water veel meer zuurstof. Dit komt uiteindelijk de smaak van alle groeten en dus ook van jouw pasta ten goede. Schrijf je in voor de gratis gezond water drinken cursus.

Pasta koken hoeveel minuten?

De meest gestelde vraag is hoeveel minuten de pasta dient te koken. Dit verschilt voor elke type pasta. Ga naar Pasta Maken voor de kooktijden van de verschillende soorten pasta. Een feest: pasta koken!