WATER FILTER SET Alpha

waterfilter thuis Alpha

waterfilter thuis Alpha

Water Filter voor de Alpha. Het waterfilter bestaat uit twee filters in slechts 1 behuizing en is dus een set om de Alpha Water Ionisator kwaliteit op peil te houden!

  • Waterfilter set van Alpha welke o.b.v. natuurlijke mineralen functioneert
  • levensduur plus minus 6 – 8 maanden.
  • Bovendien is deze filter set reeds inbegrepen bij aanschaf van de Alpha Water Ionisator

KENMERKEN VAN DE DM CARBON ALPHA WATER FILTER

waterfilter alpha in 10 stappen

waterfilter alpha in 10 stappen

Beter Filtratie

Door de dunnere en meerdere lagen hebben de DM filters de kracht om restanten, modder, zand en sediment te filteren welke groter zijn dan 5  nanometer. De filters hebben een lange levensduur en krachtige filter eigenschappen doordat ze van binnen extreem klein en poreus zijn. De filter poriën worden van buitenaf naar binnen steeds kleiner.

Multifunctioneel

De combinatie van verschillende membranen  waaronder het ultra fijne koolstof filter absorberen een grote variëteit aan chemicaliën en bovendien maakt de keramiek het water zachter.

Natuurlijk milieu vriendelijk

De filters maken 100% gebruik van koolstof en bevatten geen synthetische componenten of chemicaliën. Dit zorgt ook dat de filters niet alleen in het begin goed werken, zoals vaak gebeurd indien er wel chemicaliën worden gebruikt.

Goede water stroom

De dubbele membranen van het Alpha water filter voorkomt dat water geblokkeerd raakt waardoor er altijd een goede water doorstroming blijft.

Hoog absorptie vermogen

De dubbele membraan van het waterfilter hebben door de afmetingen zowel een grote inhoud als een hoog absorptievermogen om chloor en chloroform te filteren. Dit is de zogenaamde GAC (Granular Activated Carbon) koolstof eigenschap.

Voorkomen van koolstof lekken

Bij herhaald gebruik voorkomen de dubbele natuurlijke koolstof membraan filters koolstof lekken omdat Alpha geen synthetische verbindingen gebruikt.

Ultra fijn Waterfilter

Water Filteren thuis 10 stappen

Water Filteren thuis 10 stappen

Het hole membraam van het ultra fijne waterfilter is een nanometer poriën filter. Dit filter kan laag moleculair gewicht scheiden van  hoog moleculair gewicht evenals chloor. Het kan bovendien de kleinste vervuiling in water filteren. Het membraan is poreus  tussen 0.1-0.3 micron ( de poreusheid is 1/100.000 van de dikte van een haar). Hierdoor kan het ook bacteriële virussen filteren.

Mineralen blijven in het water

De mineralen als kalium en magnesium zijn gunstig voor onze gezondheid. Doordat de filters selectief filteren evenals de platinum platen blijven deze elementen in het Alpha Water achter.

Levering water filter

Bovendien gratis verzending binnen Nederland en België