Alkalisch Water Ionisator of Ionizer

Een alkaline water ionisator is een water ionisatie apparaat voor in de keuken op of onder het aanrecht of is draagbaar voor onderweg. Alkalisch (alkaline in het Engels) is een term welke beter vertaald kan worden naar basisch in het Nederland. Alle vloeistoffen met een pH waarde hoger dan 7 noemen we alkalisch of basisch of alkaline. Een waterionisator of ionizer apparaat kan ook zuur of acid water maken met een pH lager dan 7.

ph schaal alkaline water ionisator gezond water

ph schaal alkaline water ionisator

Hoe ziet een water ionizer eruit?

De onderstaande waterionisator is voor op het aanrecht. Deze wordt aangesloten op het uiteinde van de bestaande kraan voor de water toevoer. 

Water Ionisator kopen voor op aanrecht

Water Ionisator voor op aanrecht

Onderstaand tref je een water ionisator aan voor onder het aanrecht. Alleen de kraan is zichtbaar. Dit geeft voor heren en dames gebruiksgemak aanrechtblad ruimte. De water ionizer kast neemt immers geen ruimte meer in.

water ionisator kopen alpha u1700

water ionisator voor onder het aanrecht

Hieronder tref je een draagbare water ionisator aan voor onderweg, op de sportschool of voor op vakantie. De schroefdop draai je op een bronwater fles of een mineraalwater fles.

Welke alkaline water ionisator toepassingen zijn er?

Een alkaline water ionisator kan je terug vinden;

 1. Voor 40+, 50+, 60+ en 70+ ouderen om de verzuring van lichaam tegen te gaan
 2. In de horeca voor het koken van biologische groenten in gezond water
 3. Thuis in de keuken om pesticiden van groenten en fruit te wassen
 4. In de sportschool voor sneller herstellen
 5. In ziekenhuizen om handen zonder chemicaliën te wassen en operatie instrumenten grondig te reinigen.

kraanwater vervuiling en gevolgen

Is zuurstofrijk basisch water gezond?

Het drinken van basisch water kan zeker geen kwaad. Het lichaam heeft hierdoor minder zouten aan het lichaam te onttrekken voor de spijsvertering. Naar het drinken van zuurstofrijk water is uitgebreid medisch wetenschappelijk onderzoek gedaan. De onderstaande wetenschappelijke onderzoeken zijn bij ons in pdf formaat opvraagbaar. Ze beschrijven het positieve medisch vastgestelde effect op:

 1. Diabetes type 2
 2. Hart en bloedvaten
 3. Leverkanker patiënten tijdens de bestralingen
 4. Chronische hepatitis B Patienten
 5. Patiënten met het metabolistische syndroom en de risico factoren zoals obesitas, insuline weerstand en hoge bloeddruk
 6. Professionele voetbal spelers op een sneller herstel na acute inspanning
 7. Veroudering in dierproeven
 8. NASH om het progressieve karakter te stoppen

"<yoastmark

En dus geen water ionisator onzin. Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek zijn dit de best beschreven en onderbouwde water ionisator ervaringen Alvorens op de markt geïntroduceerd te worden, ondergaat een water ionisatie apparaat veel medische testen. Dit vormt als het ware de alkaline water ionisator test.

Voordeel het instellen van de pH waarde op een water ionisator

De in Nederland perfecte pH waarde van het kraanwater wordt als tegenargument misbruikt. In het buitenland is dit wel een verkoopargument voor de aanschaf. Hier niet, omdat het kraanwater qua pH waarde niet goed zou zijn. Met een water ionisator kan je wel de pH hoger instellen zodat het drinken van thee en koffie qua zuurgraad wordt gecompenseerd. Hierdoor hoef je minder zouten aan je lichaam te ontdekken en spaar je energie. Ook kan je door de pH waarde lager in te stellen ondermeer pesticiden van groeten en fruit wassen. Zonder een water ionisator heb je deze twee toepassingen niet.

Wat auteurs zeggen over zuurstofrijk water drinken

Een expert verwoordt de voordelen van zuurstofrijk water drinken uit een alkaline water ionisator.

Hidemitsu Hayashi

expert op water kwaliteit

Dr. Hidemitsu Hyashi
Director of the Water Institute in Tokio

“Slechte eetgewoonten zoals patat, gefrituurd vet eten, softdrinks en zoet bouwen zure zouten op in het lichaam.” “Vaak worden deze voorraden buiten de bloedcirculatie opgeslagen en blijven zeer lang in het lichaam. Ik adviseer het drinken van geïoniseerd basisch water. Dit zal het lichaam langzaam ontdoen of ontgiften van deze zouten.“

Een andere expert verwoordt de voordelen van een alkaline water ionisator.

Daniel Reid

Daniel Reid
Auteur van “Tao of Dexox” en “Tao of Health”. Taoïsme is een levensfilosofie uit het verre oosten.

“Het drinken van zuurstofrijk basisch water is een perfecte manier om gifstoffen en zuren opgeslagen in ons lichaam af te voeren en het lichaam goed te hydrateren.”

Doe je eigen test en kom naar ons alkaline water proefstation en bekijk onze Alpha productlijn en kies jouw alkaline water ionisator!