De Ionfarms Bedrijfsvideo

Video afspelen over ijskristal zeshoekig

H2Capplus Water Ionisator Video

Video afspelen over draagbare water ionisator H2CAP Plus

Gezond Water Drinken Distributeur van Ionfarms uit Zuid Korea

In de bovenstaande bedrijfsvideo zie je de 20 jaar lange ervaring van IonFarms met de wereldwijde export en ontwikkeling van water ionisatoren. Zowel voor de twee Alpha 1700 varianten voor in de keuken als de draagbare water ionisator voor onderweg, in de sportschool en voor op vakantie. Over de gehele wereld wordt met groot succes en vele onderscheidingen geëxporteerd, waaronder naar  Nederland en België. 

waterionisator kopen alpha

waterionisator voor onder het aanrecht. Alleen de kraan is zichtbaar

Alpha waterionisator

eco modus indien niet in gebruik

WaterIonisator voor op aanrecht

WaterIonisator voor op aanrecht

Alpha 1700 voor op de aanrecht

mobiele waterionisator

mobiele waterionisator voor vakantie, sportschool en onderweg

H2Cap Plus voor onderweg of op vakantie

Onze website Gezond Water Drinken en de Facebook pagina GezondWaterDrinken zijn gekoppeld.  Je kan van uitstekende ondersteuning en fabrieksgarantie profiteren. We zijn eind 2019 gestart met de verkoop en installatie van Alpha apparatuur. De installatie doen we in eigen beheer.

Je kan dus voor de aanschaf, installatie en het onderhoud bij ons terecht. Ook het vervangen van de filters kunnen we voor je verzorgen. Hoewel dit ook heel makkelijk zelf is te doen. Ter plekke kunnen we metingen uitvoeren van de water kwaliteit. En de instellingen van de water ionisator eventueel verbeteren. Hiertoe kan een onderhoudscontract worden afgesloten.

Prijzen van Alpha en H2Cap Plus Water Ionisatoren

De internationale prijzen op internet zijn vaak:

  • ten eerste in US dollars
  • met of zonder 21% BTW
  • meestal altijd zonder invoerrechten
  • vaak zonder internationale en of locale bezorgkosten
  • altijd zonder Nederlandse fabrieksgarantie
  • zeker zonder 2 weken bedenktijd
  • absoluut zonder retourregeling
  • echter zonder juiste netvoeding

Op de invoer van buiten de Europese Gemeenschap dien je rekening te houden met 21% BTW plus nog invoerkosten. Ook kan het zijn dat de stroomvoorziening niet is afgestemd op het voltage voor Nederland, België of Luxembourg. Onze prijs voor de in de shop is inclusief BTW.  Dit betekent je de BTW op de Alpha en H2Cap plus Water Ionisator kan terugvorderen in het geval dat je een eigen bedrijf hebt. De Gezond Water Drinken prijs is ook inclusief invoerrechten en transportkosten. Onze prijs is ook inclusief bezorgkosten. De prijs is exclusief installatiekosten.

Hiertoe zijn in het geval van de Alpha u1700 voor onder de aanrecht voorzieningen nodig zoals het aanbrengen van een stopcontact in het keukenkastje, het aansluiten van een tussenstuk in de koud water waterleiding en een gat boren in het aanrechtblad. 

Geen netwerk marketing organisatie

Ionfarms heeft geen netwerk marketing organisatie opgezet met een pyramide structuur. Je ontvangt dan meer commissies naarmate je minder mensen boven je en meer mensen onder je hebt. Dit is niet de internationale verkoopstrategie van Ionfarms. Mond op mond reclame maken mag uiteraard, zodra je enthousiast bent geworden. Hiertoe zijn we bezig om tot een structuur te komen waarbij voor het aanbrengen van een nieuwe klant een gratis waterfilter set wordt opgestuurd.

Zelf Alpha Water Ionisators willen wederverkopen

Onze organisatie is hier begin 2021 niet klaar voor. Alvorens  je wederverkopers of dealers in Nederland of België aanstelt dien je goed voorbereid te zijn. De aanwezigheid op internet, de ranking bij zoekmachines en de activiteit op social media dienen perfect te zijn. Bovendien dient het folder materiaal en een verkooptraining gereed te zijn. Voor het selecteren van wederverkopers dienen er ook criteria opgesteld te zijn. Te veel wederverkopers van hetzelfde merk water ionisator in een klein land is ook helemaal niet handig.

==> Om al deze redenen bij elkaar  kiezen wij alleen voor directe verkoop en online verkoop.

De eerste stappen om ervaring en kennis van een water ionisator op te doen

Er is veel inspanning nodig de technologie van een water ionisator te doorgronden. Het product is nog nieuw en onbekend. Gebruik een water ionisator gedurende 3 maanden en het nut wordt snel duidelijk. De gratis gezond water drinken online cursus van Gezond Water Drinken kan ook de eerste stap zijn.