Drinkwater is voor velen een praktisch gegeven uit de kraan en voor zowel wetenschappers als spirituele mensen vormt het grote water mysterie een belangrijke bron van inspiratie. Termen als structured water en ORP worden veel genoemd. De onderstaande video van 1,5 uur is de moeite waard, zodra je alles wilt weten over water. Smeltwater in de bergen heeft geheugen terwijl het drinkwater deze is kwijtgeraakt door de vele bochten in het waterleidingnetwerk. Een water ionisator brengt deze structuur van een ijskristal weer terug in het water en stopt het water bomvol met antioxidanten. Hierdoor smaakt het fris, voelt het energierijk en is het gezond voor jouw lichaam welke voor 70 tot 80% uit water bestaat.

Drinkwater Nederland mist ook de structuur door het lange waterleidingnetwerk. Er is een drinkwaterbesluit, een drinkwaterwet en een drinkwaterregeling. En er zijn 10 waterleidingbedrijven in Nederland welke hun uiterste best doen om het drinkwater ondanks de toenemende milieuvervuiling  te zuiveren. Een drinkwater laten testen particulier vindt steeds vaker plaats. De drinkwater normen worden in de tijd bijgesteld door onderzoeken verricht door het RIVM. Zo zijn er onlangs teveel nitraat en pesticiden aangetroffen in het drinkwater.

 

drinkwater ijskristal

drinkwater ijskristal

Om de kennis vanuit het water mysterie in het drinkwater te brengen is structuur nodig. Voor het aanschaffen van een water ionisator is bewustzijn nodig. Met drinkwaterfilters thuis kan je gezonder water drinken. Evenwel ontbreekt het dan nog aan de benodigde structuur. Dus het kijken naar  deze 1,5 uur durende documentaire over het grote water mysterie kan je ogen daadwerkelijk openen. Er zijn ook Russische wetenschappers aan het woord doordat gestructureerd water een Russische uitvinding is uit de jaren tachtig. En deze technologie is verder doorontwikkeld in Japan en Zuid-Korea. Drinkwater is die landen was van slechte kwaliteit en ook nog eens heel duur. De kwaliteit van kraanwater verbeteren heeft dus een aspect van zuiverheid qua gifstoffen, aanwezigheid van mineralen en de aanwezigheid van structuur.