Water Ionisator Kopen

Een water ionisator kopen en Alpha water drinken opent een deur naar een nieuwe beleving qua drinkwater. 
Je hoeft niet meer na de denken over de vraag: “Waar kan ik alkaline water kopen of online bestellen?”.

water ionisator kopen gezond water drinken

Zuurstofrijk water - Vitaal Water - Mineraalrijk Water - Waterzuivering Thuis

Wees trots op jouw gezondheidskeuze voor drinkwater

Een water ionisator kopen? Ben je bewust van de onderstaande situatie aangaande kraanwater?

 • Weet je dat kraanwater, bronwater en mineraalwater zuurstofarm zijn, waardoor je lichaam ziek, chronisch ziek of zelfs ongeneselijk ziek kan worden? Door het ontbreken van antioxidanten verzuurt je lichaam en veroudert je lichaam sneller. Naarmate je ouder wordt dien je jouw lichaam meer te ondersteunen. 
 • Kraanwater heeft een lange reis afgelegd en heeft daardoor haar kracht of vitaliteit verloren. Smelt water uit de bergen heeft die kracht wel en ervaar je als fris en energiek. 
 • Vertrouw je de informatieverstrekking van de waterleidingbedrijven en de waterkwaliteit normen voor de volksgezondheid? Weet je dat er in kraanwater vervuild oppervlaktewater zit met pesticiden, medicijnresten en chloorresten? Meestal voldoet het water steekproefsgewijs aan de individuele grenswaarde of norm voor metalen, mineralen, medicijnresten en pesticiden. Naar alle verontreiniging tezamen wordt geen gedegen integraal onderzoek gedaan. Het RIVM erkent dit probleem in juni 2021. 
 • De plastic milieuvervuiling is de afgelopen jaren ernstig geworden. De plastic nano deeltjes zijn te klein om te meten en te zuiveren voor de waterleidingbedrijven. 
 • Het Nederlandse waterleiding netwerk bevat 30.000 km asbest leidingen van 60 jaar oud. Renovatie van dit waterleidingnetwerk kost miljarden en is een groot financieel probleem voor de waterleidingbedrijven. Onderzoek uit het buitenland wijst uit dat het drinken van asbest nano deeltjes schadelijk is voor de gezondheid.  
waterkwaliteit
waterkwaliteit kijk je door de juiste bril?

Gezond Water Drinken? 7 soorten van steeds betere kwaliteit!

 1. Vervuild kraanwater afkomstig uit oppervlaktewater. Zuurstofarm en chemisch verontreinigd. Met chloor behandeld en mogelijk vervuilt met plastic- en of asbestdeeltjes. En mogelijk ok met medicijnresten en pesticiden. Lage prijs per liter.
 2. Hoge kwaliteit kraanwater afkomstig uit 23 ondergrondse waterbronnen. Nog steeds zuurstofarm en door het transport via het waterleidingnetwerk en het mengen met het vervuilde oppervlaktewater gaat deze zeer hoge kwaliteit helaas verloren. Lage prijs per liter.
 3. Mineraal-arm osmose gefilterd kraanwater: zuurstofarm en mineraalarm dood water. Nog steeds zuurstofarm en nu ook mineraal-arm water. Door het ontbreken van mineralen is deze zeer slecht voor de gezondheid met name op de lange termijn. Bovendien zijn de asbest- en plasticdeeltjes te klein voor deze verouderde filtertechnologie. Tien jaar terug gezien als beste oplossing. Nu uitermate gevaarlijk voor de gezondheid.
 4. Lagere kwaliteit mineraalwater flessen: 15 eisen. Nog steeds zuurstofarm en bevat mogelijk metalen en te veel aan specifieke mineralen. Hoge prijs per liter en tijd en moeite om in supermarkt te kopen.
 5. Hogere kwaliteit Nederlands bronwater flessen of pakken: 65 eisen. Nog steeds zuurstofarm en hoge prijs per liter. Plus tijd en moeite om in supermarkt te kopen. Wel veel beter dan alle vorige kraanwater, filter en mineraalwater keuzen. In combinatie met een draagbare 250 Euro H2CAP Plus water ionisator een uitstekende eerste oplossing om zelf zuurstof toe te voegen aan het hoge kwaliteit Nederlands bronwater.
 6. Geïoniseerd Zuurstofrijk Grof Gefilterd Water: zuurstofrijk maar nog steeds met asbest en plastic deeltjes erin. Nog steeds asbest- en plasticdeeltjes in het nagenoeg gezonde water. Chloor is verwijderd. Perfecte hoeveelheid mineralen. Afschrijving apparatuur over 5 jaar en aanschaf van filters. Prijs per liter nagenoeg gelijk aan mineraalwater. Investering voor de gezondheid voor het hele gezin.
 7. Geïoniseerd Zuurstofrijk Mineraalrijk Ultra Fijn Natuurlijk Gefilterd Water: hoogste kwaliteit water. De hoogste kwaliteit water. Geen asbest- en plasticdeeltjes en chloor is ook verwijderd. Perfecte hoeveelheid mineralen. Afschrijving apparatuur over 5 jaar en aanschaf van filters. Prijs per liter nagenoeg gelijk aan mineraalwater. Investering voor de gezondheid voor het hele gezin.
Een Alpha alkaline water ionisator kopen betekent een bewuste gezondheidskeuze voor vele jaren. Wil je persoonlijk advies neem dan contact op. 

Mineraalwater voldoet aan 15 kwaliteitsnormen. 

Mineraalwater hoeft maar aan 15 kwaliteitseisen te voldoen. Dit betekent dat mineraalwater uit flessen drinken niet per se gezond is. Er kunnen te hoge waarden van bepaalde metalen en mineralen in zitten. Dit mineraalwater is evenals bronwater zuurstofarm. Ook hier zijn de kosten per liter hoog. Los van de kwaliteit van kraanwater is kraanwater zuurstofarm water en ruimt daardoor niet de vrije radicalen op. Vrije radicalen zijn zure gifstoffen in ons lichaam welke alleen door antioxidanten kunnen worden afgevoerd.  

Nederlands kraanwater en Nederlands bronwater voldoen aan 65 kwaliteitsnormen. 

Door de eeuwenlange natuurlijke filtering ontstaat dit zuivere water. Pakken Bar Le Duc en de flessen bronwater van Sourcy, Earth en AH huismerk bevatten Nederlands bronwater van hoge kwaliteit. Dit water is evenals kraanwater nog steeds zuurstofarm en de kosten per liter zijn hoog. En er is geen integraal beeld hetgeen iets zegt over de totale mate van vervuiling. Op 65 kwaliteitscriteria kan het water net voldoen aan deze normen terwijl er toch vraagtekens bij geplaatst kunnen worden. Het RIVM doet dat ook in juni 2021.

Waarom is zuurstofrijk water zo belangrijk?

verzuring lichaam ouderdom vraagt om een water ionisator kopen gezond water drinken

Naarmate we ouder worden verzuurt ons lichaam en takelt het lichaam steeds verder af. De verzuring tast ons immuun systeem aan. Zuurstofrijk water bindt de zure gifstoffen – vrije radicalen – waardoor het bloed deze versneld afvoert.

Een water ionisator wat is dat?

Ook een draagbare water ionisator voegt via elektrolyse zuurstof toe aan het bronwater of mineraalwater. Extra veel zuurstof in drinkwater zorgt voor antioxidanten welke de zure afvalstoffen in jouw lichaam afvoeren. Door structureel zuurstofrijk water te drinken ontgift je jouw lichaam en kan je volgens experts op dit gebied te veroudering en aftakeling van jouw lichaam vermijden. Een groter ionisatie apparaat in de keuken splitst door de elektrolyse het kraanwater in zuur of acidic afval water en in zacht basisch of alkaline of alkalisch drinkwater. De mineralen uit het kraanwater komen in het basische drinkwater terecht. De stoffen als chloor en sulfaat komen in het zure afvalwater terecht. In het midden bevindt zich een titanium plaat welke geprogrammeerd is om zaken wel of niet door te laten. De alpha water ionisator werking kenmerkt zich door  7 van deze platen elk met een ander programma voor het al dan niet doorlaten van stoffen.

water ionisator kopen en het werking schema
Water Ionisator Werking nog meer uitgelegd

Wat zijn belangrijke toepassingen van een water ionisator?

alpha water ionisator kopen met kraan gezond water drinken
In een ionisator voor water welke energiek smeltwater genereert, zit ook een filtersysteem. Deze kan grof of ultra-fijn zijn. Een water ionisator splitst het water in basisch en zuur water. Het basische water wordt gebruikt om te drinken of thee en koffie mee te zetten. Het zure water wordt gebruikt om mee schoon te maken. Dit laatste kan gaan van het wassen van groente en fruit tot en met de badkamer grondig reinigen zonder het gebruik van chemicaliën. Ook kunnen er wonden goed mee schoongemaakt worden evenals huidaandoeningen behandelen. Het schoonmaken van handen en medische apparatuur voor in de operatiekamer is in Japan en Korea de reden dat de ziekenhuizen vol staan met water ionisatoren.

Hoe kwam ik in aanraking met deze technologie?

Ik kwam bij een collega natuurgeneeskundige welke mij liet kennismaken met een water ionisator. Mijn collega had een verouderde water ionisator van een toen later bleek bekend merk uit Japan. Ik proefde het water en ook een tomaat welke was schoongemaakt met dit water uit de water ionisator. Raakte onder de indruk van deze technologie. In februari 2017 las ik dat er in Japan in de jaren tachtig wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar het effect van het drinken van zuurstofrijk basisch water op hart- en vaatziekten, diabetes en kanker. Lees voor de juiste beeldvorming de water ionisator ervaringen op basis van medisch wetenschappelijk onderzoek van vele reguliere artsen. Ook tref je daar aanbevelingen van klanten aan. Mijn partner heeft Brittle Diabetes. Een niet in te regelen vorm. In mei 2017 hadden we de meest geavanceerde water ionisator uit Korea in huis. Het tegengaan van de verzuring van het lichaam blijkt de aderverkalking en plakvorming in de aderen te voorkomen. Door het ontgiften van de vrij radicalen blijken diabetes patiënten hierbij baat te hebben. Dus jou te interesseren voor en te informeren over het drinken van zuurstofrijk mineraalrijk ultrafijn gefilterd water is het doel van deze web site. 

Zuurstofrijk mineraalrijk energierijk ultra fijn gefilterd water

water ionisator kopen alpha u1700 gezond water drinken

Dit is de REVOLUTIE je hebt Water en Water

Een water ionisator kopen biedt je een nieuwe mogelijkheid om Alpha water te ervaren
 • zuurstofrijk: antioxidanten ontgiften het lichaam van vrije zure radicalen en stoppen de veroudering of het ziekmakende proces.
 • mineraalrijk: mineralen dienen in het water aanwezig te blijven voor jouw gezondheid.
 • energierijk: het water wordt teruggebracht in haar krachtige staat van smeltwater met de heilige geometrie van een sneeuwkristal.
 • gebruikersvriendelijk: een kraan of kast met een eenvoudige bediening om de pH waarde te kiezen. Zowel 1ALK water voor te drinken, 2ALK koffie & thee te drinken en 3ALK groenten, rijst en pasta in te koken. Bovendien H2O knop water om medicijnen en voedingsuppplementen beter op te nemen.
 • keukenblad vriendelijk: de kast staat onder de aanrecht en slechts de kraan is zichtbaar. Dit is een uniek concept. 
 • milieuvriendelijk: natuurlijke mineralen filter en enegiebesparing modus. En ook nog mogelijkheid om alle chemische schoonmaak middelen uit het huishouden te weren. Hiervoor zijn de knoppen 1 ACD, 2ACD en 3ACD. Een veilig plastic filter welke 8 maanden meegaat. Dit voorkomt een plastic flessen berg van bronwater en mineraalwater. 
 • ultrafijne filtertechnologieom asbest- en plastisdeeltje ook uit het water te filteren terwijl de mineralen erin blijven.
Water Ionisator kopen voor op aanrecht

De pH knoppen van de Alpha Water Ionisator

GEZOND WATER 4 BASISCHE ALKALISCHE NIVEAUS:

ALK Niveau 1 – licht basisch water  pH 7,0 – 7,5 om mineraalrijk en zuurstof rijk puur water te drinken voor ontgifting (detoxing) van jouw lichaam, sneller herstel na het sporten door een betere hydratatie van het lichaam  en een overvloed aan anti-oxidanten voor jouw gezondheid.

ALK Niveau 2 – medium  basisch water  pH 7,5 – 8,0 om mineraalrijk en zuurstof rijk puur water te drinken voor ontgifting (detoxing) van jouw lichaam, sneller herstel na het sporten door een betere hydratatie van het lichaam  en een overvloed aan anti-oxidanten voor jouw gezondheid.

ALK Niveau 3 – sterk basisch water  pH 8,0 – 9,0 om thee en koffie met puur water te drinken – waarbij de pH waarde op een goed niveau blijft – en om de planten water te geven.

ALK Niveau 4 – zeer sterk basisch water  to pH 10,0  om (biologische) groenten en rijst in puur gezond water te koken, waardoor de smaak ook beter wordt.

GEZOND WATER NEUTRAAL NIVEAU:

Niveau  H2O – puur water voor het innemen van medicijnen, vitamines en voedingssupplementen.

SCHOONMAAK WATER 2 ZURE NIVEAUS:

ACD Niveau  1 – licht zuur water om handen en gezicht te wassen.

ACD Niveau  2 – medium  zuur water  voor het verwijderen van pesticiden van groenten en fruit.

Water zuivering thuis is noodzakelijk

Het Nederlandse kraanwater is het beste in Europa. De 10 Nederlandse waterleidingbedrijven zijn er goed in geslaagd om hun imago bij het grote publiek goed neer te zetten. Enkele gaan over tot het plaatsen van reclame-uitingen dat wij als Nederlanders de beste kwaliteit kraanwater van Europa hebben. Dit is waar voor 2/3 van het volume welke uit de 23 bronnen komt. Niet voor het gezuiverde oppervlaktewater welke 1/3 van het kraanwater volume uitmaakt.

Kraanwater voldoet aan alle individuele normen van de 65 kwaliteitskenmerken. Zo kan bijvoorbeeld het gehalte nitraat en het gehalte chloor in het kraanwater aan de drempelwaarden voor volwassenen voldoen. Voor baby’s wordt geadviseerd geen kraanwater te gebruiken voor het aanmaken van melk. Dit i.v.m. het te hoge gehalte nitraat in landbouwgebieden. Deze normen hebben de test der tijd nog niet doorstaan. Weten we de lange termijneffecten wel van deze 65 drempelwaarden van ons kraanwater?

Vervolgens zijn er onbewuste ouders welke de melk vervolgens opwarmen in de magnetron. Dit is weer schadelijker dan het kraanwater. Alle voedingswaarde gaat eruit. En zo leven we in een wereld en in Nederland waar veel mensen nog niet bewust zijn van gevaren. Dit terwijl we voor 80% uit water bestaan.

Overheid wil centrale waterzuivering verbeteren

De overheid heeft aangekondigd 40 miljoen Euro te investeren in een onderzoek om de zuiveringsinstallaties fijner te kunnen laten filteren. Dit streven betreft niet het nano niveau om microplastics en asbest deeltjes te weren. 

Wat veel slimmer is in om elke van de 7,7 miljoen huishoudens in Nederland te voorzien van een Alpha water ionisator. Kosten 20 miljard Euro. Een factor 10 minder. Het gaat hier om een hele principiële keuze: centraal of decentraal. In Korea en Japan is eerder voor een decentrale keuze water filteren thuis gekozen. Je kan op deze 40 jaar rijdende trein springen en zelf een water ionisator kopen. Wachten op de Nederlandse politiek kan vele jaren duren.

Kraanwater blijft dood water

Kraanwater bevat geen antioxidanten welke ons lichaam ontdoen van zuurresten. Zuurresten maken ons lichaam ziek of chronisch ziek of zelfs ongeneselijk ziek. Er wordt van oudsher onvoldoende zuurstof toegevoegd aan kraanwater, omdat hierdoor stalen en koperen waterleidingen te veel gingen oxideren of roesten. Ioniserend water is gezonder. 

Sanering van het asbest waterleiding netwerk noodzakelijk

Het leiding netwerk van 140.000 km bestaat voor 35.000 km uit 60 jaar oude asbest cement leidingen. Deze kunnen lekken en voordat deze lekken geconstateerd worden kunnen er hoge concentraties asbest deeltjes in het water terecht komen. Volgens de overheidsinstanties kan het drinken hiervan voor de volksgezondheid geen kwaad. Internationale onderzoeken wijzen een ander licht hierop met een kleine verhoogde kans op 3 soorten kanker. Deze onderzoeken betreffen het gedurende 15 jaar lang water drinken met hele kleine hoeveelheid asbest deeltjes vanuit het regenwater opvangen via een asbest dak. Hoe dit in Nederland en België uitpakt met tijdelijk zeer hoge concentratie asbestdeeltjes weten we niet.

Slechts een aantal waterleidingbedrijven zijn bezig met de zeer kostbare sanering van de asbest cement waterleidingen. Er is 200 miljard Euro nodig om deze te vervangen. Deze kosten drukken enorm op de balans van de waterleidingbedrijven en om die reden zal het proces van saneren zich heel langzaam en in stilte voltrekken. We lezen er nauwelijks iets over in de krant. De paniek mag niet toeslaan.

Integrale waterkwaliteit 
meting nodig

Een recent onderzoek uitgevoerd voor de provincie Zuid-Holland naar medicijnresten in kraanwater laat zien dat ondanks dat er maar slechts op 80 van de 500 grondstoffen is getest er toch in 6 Nederlandse gemeenten een gevaar voor de volksgezondheid was. Er werd geen onderzoek gedaan naar alle medicijngrondstoffen. En dat integrale beeld kan dus nog verontrustender uitpakken. 

Een internationaal onderzoek naar plastic deeltjes in kraanwater is zeer alarmerend. In 72% van de watermonsters in een aantal grote Europese landen om ons heen was het kraanwater vervuild met plastic Nano-deeltjes. Deze komen via wasdrogers in ons milieu terecht en komen via regen vervolgens in het oppervlaktewater terecht. Artsen dringen aan op uitgebreid onderzoek omdat deze zeer kleine deeltjes in onze organen terecht kunnen komen en niet afbreekbaar zijn. 

Steeds meer berichten zie je in de krant staan over chemische lozingen door bedrijven in de omgeving Rotterdam met kankerverwekkende stoffen. Ook zie je steeds vaker op grotere schaal illegale dumpingen van XTC-fabrieken in met name de provincie Brabant. De kwaliteit van het grondwater komt hiermee in het geding. 

plastic nano deeltjes drinkwater

Water drinken vanuit plastic flessen een halt toeroepen

Water drinken uit plastic flessen betekent dat je ook micro plastics opdrinkt. Door het vervoer klotst het water in de fles kleine plastic deeltjes van de wand in het bronwater. Deze drink je dan op. Dit impliceert dat het drinken van mineraalwater en bronwater geen goed alternatief is voor het drinkwater uit een Alpha water ionisator welke je overweegt te kopen. Het vervoer van de plastic flessen vervuilen het bronwater met microplastics en het zuurstofrijke en energierijke water ontbreekt!

Je ziet de laatste tijd dan ook allerlei nieuwe keurmerken ontstaan voor de kwaliteit van het plastic waarmee bijvoorbeeld delen van thermoskannen zijn vervaardigd.  Ook herbruikbare plastic flessen voor drinkwater als je naar de sportschool gaat, krijgen deze nieuwe keurmerken. Het publiek is zich niet bewust dat als je bronwater of mineraalwater uit een plastic fles drinkt je ook plastic deeltjes opdrinkt.

Een water ionisator kopen en de installatie hoe werkt dat?

De Alpha  U1700 Water Ionisator onder het aanrecht kopen betekent dat deze wordt aangesloten op de koude waterleiding door het monteren van het bijgeleverde tussenstuk. De Titanium kraan wordt gemonteerd op de aanrecht door een gat van 3,2 cm te boren. De water ionisator kast wordt onderin het aanrechtkastje geplaatst en verbonden met de aanraak scherm electronica van de titanium kraan. Een stopcontact in het aanrechtkastje is vereist. GezondWaterDrinken kan de Alpha water ionisator voor u ter plekke installeren ook in het geval van een aanrechtblad van graniet of marmer. Het lezen van de water ionisator intallatie leert je alle details. 

 De Alpha 1700 Water Ionisator kopen voor op het aanrecht betekent dat deze of wordt aangesloten op de koude waterleiding door het monteren van het bijgeleverde tussenstuk of door een extra kraan invertor aan te schaffen. Deze wordt op de bestaande keukenkraan gemonteerd. De water ionisator kast wordt bovenop het aanrecht geplaatst. Een stopcontact in de keuken is nodig. GezondWaterDrinken kan uw Alpha water ionisator voor u ter plekke installeren. 

Wat zeggen de kenners over het drinken van zuurstofrijk water?

Hidemitsu Hayashi

 

 

“Slechte eetgewoonten zoals patat, gefrituurd vet eten, softdrinks en zoet bouwen zure zouten op in het lichaam.”

“Vaak worden deze voorraden buiten de bloedcirculatie opgeslagen en blijven zeer lang in het lichaam. Ik adviseer het drinken van geïoniseerd basisch water. Dit zal het lichaam langzaam ontdoen of ontgiften van deze zouten.

Dr. Hidemitsu Hyashi
Director of the Water Institute in Tokio

Daniel Reid

Het drinken van zuurstofrijk basisch water is een perfecte manier om gifstoffen en zuren opgeslagen in ons lichaam af te voeren en het lichaam goed te hydrateren.”

Daniel Reid
Auteur van “Tao of Dexox” en “Tao of Health”
Aanschaffen van een water ionisator onzin? Nee dus!

 

Alpha versus water ionisator fabrikanten en de alternatieven

In de onderstaande tabel tref je de belangrijkste verschillen aan. Deze gelden in zijn algemeenheid in 9 van de 10 fabrikanten. Alpha is een wereldwijd A-merk en loopt de laatste 2 jaar voorop qua product innovaties qua gebruiksgemak bij het ioniseren van water

Alpha Water Ionisator

 • zuurstofrijk
 • mineraalrijk
 • milieuvriendelijk door natuurlijke filters
 • ultra-fijn filter
 • gebruikersvriendelijk
 • pH instelbaar toepassingen
 • hoge water productie
 • keukenruimte vriendelijk
 • titanium design kraan 

Kraanwater

 • zuurstofarm geen antioxidanten
 • medicijnresten vervuiling
 • pesticiden vervuiling
 • plastic nano deeltjes vervuiling
 • asbest deeltjes vervuiling
 • chloor vervuiling door behandeling van oppervlaktewater
 • slechts 1 pH waarde mogelijk
 • zeer goedkoop per 1.000 liter

 

Water Ionisator

 • milieuonvriendelijk door chemische stoffen om pH goed te krijgen
 • keukenruimte onvriendelijk door apparaat op keukenblad
 • niet gebruikersvriendelijk qua bediening
 • geen ultra-fijn filter voor plastic en asbest deeltjes
 • gevaarlijke plastic onderdelen
 • netwerk marketing pyramide organisatie
 • mogelijk hogere prijs
 

Bronwater & Mineraalwater

 • zuurstofarm geen antioxidanten
 • top kwaliteit bronwater 65 eisen
 • matige kwaliteit mineraalwater slechts 15 eisen
 • slechts 1 pH waarde mogelijk
 • mogelijke plastic deeltjes in mineraalwater
 • mogelijk zware metalen in mineraalwater
 • duur per liter

Water Ionisator fabrikant van Alpha 1700 Series

gezond water drinken
Gezond Water Drinken

Distributeur van Alpha Water Ionisators

De producent van Alpha Ionfarms is 20 jaar distributeur geweest van een A-merk waterionisator.  Nu heeft ze in 2019 besloten om zelf te gaan produceren. En te leveren tegen aanzienlijk lagere prijzen. De kwaliteit is hoog en de uitstraling met de titanium kraan is hoogstaand. Als eerste leverancier een aanraakscherm in een design Titanium kraan en de ionisatiekast onder de aanrecht. Dat betekent de krachtigste onder de aanrecht water ionisator met 7 platina platen. En tegen een prijsniveau wat nu binnen bereik komt van veel meer huishoudens. Gezond Water Drinken vertegenwoordigt dit unieke product en we bieden uiteraard ook installatie, onderhoud en ondersteuning. Door de aanschaf hoef je niet meer stil te staan bij de vraag :”waar kan ik alkaline water kopen of online bestellen?”.

Een water ionisator kopen

water ionisator kopen alpha u1700 gezond water drinken
Alpha water ionisator kopen met Titanium Kraan

Ervaar het water uit een Alpha Water Ionisator met Titanium kraan. Neem die stap om het water waar je voor 80% uit bestaat continue te voorzien van de hoogste kwaliteit zuurstofrijk, mineraalrijk en ultra-fijn gefilterd puur energierijk water. Voorkom hiermee veroudering van jouw lichaam en verlaag te kans op chronische ziektebeelden. En kies voor een kraan met moderne uitstraling en behoudt alle ruimte op het aanrechtblad!

De kenmerken van de “Alpha” water ionisator voor gezondheid en levensduur

veilig betalen bij water ionisator kopen
mollie betalingen
Veilig Online Betaalsysteem

100% Retour Garantie bij Alpha water ionisator kopen

Je bent volledig beschermd door een 100% retour garantie. Ben je klaar voor Alpha Water Ionisator Test? Zelf kan je 2 weken lang bedenken of je het product in gebruik wilt nemen. Het product dient in de originele verpakking en in nieuw staat geretourneerd te worden. Daarnaast heb je een laagste prijs garantie en 1 jaar fabrieksgarantie. Kies voor ioniseren van water bij jou thuis!

Jyotisha
handtekening
Jyotisha Kuijs 
Gezond Water Drinken

P.S.: Wacht niet langer en neem het heft in eigen handen. Investeer of huur Alpha apparatuur en maak al je lichaamscellen blij door Alpha water te drinken.

Ja, ik wil nu echt de voordelen van Alpha water ervaren!

Veel gestelde vragen

De filters kosten 90 of 100 Euro per set en gaan 4.800 liter mee. Dit is ongeveer voldoende voor 6-8 maanden bij normaal gebruik. Er is ook een ultra fijn filter om ook asbest deeltjes en ook de plastic deeltjes op de vangen. Deze zijn minuscuul klein.

Ondanks dat de markt voor water ionisatoren volwassen is geworden blijven het aantal platinum platen in de apparatuur toenemen. Hierdoor neemt de water productie per minuut toe. De prijsstelling van de gevestigde A-merken blijven hoog. Mede door steeds nieuwe innovaties. Van de andere kant is de investering in gezondheid per jaar per gezinslid niet groot. Alpha haar prijstelling 1.800 Euro  tot 2.300 Euro is ver beneden de gangbare norm van 3.500 tot 4.300 Euro.  Hiermee komt een water ionisator nu binnen handbereik van meer gezinnen. Tussen de 600 en 700 Euro per jaar. Een alternatief qua beschikbaar budget kan zijn een Alpha 1700 serie water ionisator huren

Ja je bent van harte welkom in ons kantoor te Heemstede  voor een demonstratie en Alpha water proeverij.

In Nederland geven wij de laagste prijs garantie en lokale ondersteuning.  Vanuit de Verenigde Staten kan er niet aan Europese landen geleverd worden. Wij leveren inclusief BTW en de bezorgkosten. En niet onbelangrijk: 1 jaar fabrieksgarantie met een NL serienummer. Kijk uit dat je geen appels met peren vergelijkt. Er zijn buiten de EU importheffingen en 21% BTW opslag van kracht. 

Alpha Water Ionisators zijn geschikt voor het schoonmaken van de huid bij wonden en voor huidverzorging. Ook kan je er medische instrumenten in Ziekenhuizen mee schoonmaken zonder chemicalien. Voor sporters kan het drinken van Alpha water voor een veel sneller herstel zorgen. Dit komt door de hydratatie en antioxidanten. Dus Ja in ziekenhuizen, schoonheidssalons en sportscholen. 

Gratis alle informatie over de kwaliteit van kraanwater, bronwater, mineraalwater, omosis filters en de toepassingsmogelijkheden van water ionisators. Zeer uitgebreide informatie om een gedegen afweging te maken. Ga naar de Gezond Water Drinken Online Training

Gegeven de oppervlaktewater vervuiling (chemisch en plastic) en de vervuiling via het leidingnetwerk (asbest) heb je in feite geen andere keus om Nederlands bronwater te kopen in de supermarkt. (of online bestellen en laten bezorgen dan hoef je niet te schouwen).

Kosten kraanwater en gezinssamenstelling
Een persoon dient 1,5 liter water per dag te drinken. Afhankelijk van de gezinssamenstelling kan je dan uitrekenen hoeveel liter water per dag je in totaal dient in te slaan. De kosten per liter zijn 0,38 Euro. Bij 1 persoon zit je dan op 548 liter en 208 Euro per jaar. Bij 2 personen zit je dan op 1095 liter en 420 Euro per jaar. Bij 3 personen op 1277 liter en 624 Euro per jaar. En bij 4 personen op 2190 liter per jaar 832 Euro. En dan heb je nog steeds geen zuurstofrijk en energierijk drinkwater. Wel de goede kwaliteit bronwater mits je geen plastic flessen bronwater koopt.

Kosten water ionisator kopen en kraanwater
De Alpha waterionisator voor op het aanrecht kost qua aanschaf 1.800 Euro welke je in 5 jaar kan afschrijven. Dit is de economische levensduur. Dit is 360 Euro per jaar. De literprijs van kraanwater bedraagt 1,54 Euro per 1000 liter. Dit betekent per liter 0,00154 Euro. Bij 1 persoon zit je dan op 548 liter en 0,84 Euro per jaar. Bij 2 personen zit je dan op 1095 liter en 1,68 Euro per jaar. Bij 3 personen op 1277 liter en 1,96 Euro per jaar. En bij 4 personen op 2190 liter per jaar en 3,37 Euro.

Kosten Alpha waterfilter
Naast de afschrijf kosten van 360 Euro per jaar heb je ook 1 Alpha Filterset nodig welke plus minus 4800 liter water ultrafijn kan filteren. De kosten bedragen 100 Euro per set. Je hebt 1 set nodig voor 4.800 liter Alpha Water. Bij 1 persoon heb je daar een jaar lang voldoende aan. Bij 2 personen 1,5 filter per jaar en bij 3 personen 2 filters per jaar. Bij vier personen 2,5 filters (nemen het ruim als voorbeeld)

Water Ionisator kopen voor huishouden met 4 personen
Heb je een gezin van 4 personen dan verdien je ten opzichte van het kopen van zuurstofarm Nederlands Bronwater de Alpha Water Ionisator met zuurstofrijk water snel binnen 1 jaar terug. De Alpha oplossing kost 360 + 250 + 2 = 612 Euro t.ov. 832 Euro aan bronwater flessen. Over 5 jaar gezien maak je dus een winst van 1.100 Euro. En dit terwijl het Alpha Water veel gezonder is. En we de bezorgkosten van de bronwater flessen nog niet hebben meegerekend.

Waterionisator kopen voor huishouden met 3 personen
Heb je een gezin van 3 personen dan verdien je ten opzichte van het kopen van zuurstofarm Nederlands Bronwater de Alpha Water Ionisator met zuurstofrijk water al terug binnen 1 jaar. Alpha oplossing kost 360 + 200 + 2 = 562 Euro t.ov. 624 Euro aan bronwater flessen. Over 5 jaar gezien maak je dus een kleine winst. En dit terwijl het Alpha Water veel gezonder is.

Water Ionisator kopen voor huishouden van 2 personen
Heb je een gezin van 2 personen dan verdien je ten opzichte van het kopen van zuurstofarm Nederlands Bronwater de Alpha Water Ionisator met zuurstofrijk water al terug binnen 1 jaar. Alpha oplossing kost 360 + 100 + 2 = 462 Euro t.ov. 420 Euro aan bronwater flessen. Over 5 jaar gezien ben je 200 euro goedkoper uit. Dit terwijl het Alpha Water veel gezonder is.

Waterionisator kopen voor huishouden van 1 persoon
Is je huishouden kleiner dan 2 personen dat is het puur een juiste gezondheidskeuze welke over 1 jaar en 5 jaar gezien wel geld kost. Bronwater flessen kosten je 208 Euro per jaar. De Alpha Water ionisator met waterfilters kost je 360 Euro plus 100 Euro + 1 Euro kraanwater is 461 Euro. Daarmee voorkom je dat je lichaam gifstoffen binnenkrijgt, verzuurt raakt en de veroudering sneller gaat. Nog niet om te spreken van grotere kans op een chronische ziekte of een ongeneselijke ziekte.

Is die investering voor jou te groot op dit moment doordat je de middelen niet hebt dan bieden wij een huuroptie en een huurkoopoptie.

De draagbare variant hoef je niet te installeren. De installatie van het model op de aanrecht is eenvoudig. De installatie van het model onder te aanrecht is minder eenvoudig. Wij kunnen voor beide modellen de gehele water ionisator installatie voor je verzorgen!