Retourbeleid van Gezond Water Drinken (GWD):

Retourbeleid is belangrijk bij consumentengoederen. Zeker in de prijsklassen van een waterionisator. GWD doet zijn uiterste best de artikelen in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en af te beelden. Er is ons tevens alles aan gelegen om u een perfect functionerend product te leveren. Bent u echter niet tevreden over onze dienstverlening, uw product of bent u niet blij met uw aankoop? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten!

Ruilen

Indien u uw bestelling retour brengt, dan kunt u meteen een ander artikel uitkiezen. Eventuele verschillen in prijs worden verrekend. Mocht het creditbedrag meer dan € 100,00 bedragen, dan zullen wij dit per Bank Overboeking binnen 7 werkdagen op uw rekening terugstorten en u voorzien van een gecorrigeerde factuur. Dit retourbeleid betekent door ons beperkte assortiment in de praktijk dus meestal geld terug.

Annuleringen

Mocht u de bestelling annuleren ná betaling neem dan onmiddellijk contact op met onze Customer-Service:

MA-VRIJ [9:00-18:00 uur] Tel: 023-7852710 Email [email protected] [24/7]

Beschadigde producten

Het waarborgen van de kwaliteit en levering van onze producten tijdens het vervoer zijn van het grootste belang voor ons. Echter wanneer uw order beschadigd wordt geleverd, neemt u dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Aangezien wij in de praktijk meestal zelf de waterionisator installeren zal dit qua retourbeleid dus alleen voor de filtersets kunnen gebeuren.

Herroepingsrecht / 14 dagen bedenktijd

Als Consument heeft u de mogelijkheid bij de aankoop van alle producten in onze webwinkel, de overeenkomst gedurende 14 dagen te ontbinden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product aan ons te retourneren. Het volledige orderbedrag wordt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending, teruggestort op uw bankrekening. Indien u van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan GWD te retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Kosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor eigen rekening en eigen risico. De bedenktermijn gaat in op de dag van ontvangst van het product.

Let op: het is noodzakelijk dat u ALTIJD eerst contact opneemt met onze klantenservice [bij voorkeur per mail: [email protected] alvorens het product terug te sturen naar ons retouradres:

Gezond Water Drinken
Troelstralaan 36
2104 VP Heemstede
Netherlands

2 methoden voor retourzendingen nader toegelicht;

1): Uw bestelling terugbrengen

U kunt kiezen om uw bestelling terug te brengen. De factuur die u van ons [per e-mail] heeft ontvangen, dient u uit te printen en mee te nemen.

2): Uw bestelling retourneren via pakket vervoerder

Om een snelle afhandeling van uw retourzending te kunnen garanderen, vragen wij u een retourformulier aan te vragen. Deze kunt u per e-mail of telefonisch opvragen bij onze klantenservice. Na uw melding ontvangt u een e-mail met het retourformulier in pdf-bestand als bijlage. U print het retourformulier uit, vult deze in en voegt deze bij uw retourzending.

Bij het aanbieden van de retourzending bij een pakketvervoerder ontvangt u doorgaans een verzendbewijs. Dit dient u goed te bewaren aangezien dit uw bewijs van afgifte is. Hier vindt u tevens de Track & Trace code op. U kunt via de website van de door u gekozen vervoerder zien wanneer de zending bij ons is aangekomen. Mocht het zijn dat u 7 werkdagen na het retourneren nog geen bericht van ons hebt ontvangen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

Retourzending voorwaarden

-Tijdens de bedenktermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wil behouden. Dit is een belangrijk onderdeel van ons retourbeleid omdat het op een andere manier hiervan inrichten financieel niet haalbaar is.
-Zorg ervoor dat alle kwetsbare producten op passende wijze worden verpakt voor transport. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige defecte(n) anders dan hoe het oorspronkelijk werd verkocht/verstuurd.
-Alle producten die bestemd zijn voor retour zullen alleen als onbeschadigd, schoon en compleet én in de originele verpakking verstuurd [indien redelijkerwijs mogelijk], voordat we de retourzending kunnen verwerken.
-Alle portokosten moeten volledig worden betaald. [dus voldoende frankeren] Eventuele ontbrekende portokosten worden op de klant verhaald.
-Eenmaal goedgekeurd, zullen wij een nieuw product of vervanging zo snel mogelijk toesturen. Ook kunt u kiezen voor een geld teruggave, mits de aanvraag wordt goedgekeurd en volledig en naar waarheid is ingevuld.
-Wanneer uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons wordt gemeld, is de overeenkomst bindend.

Het retourbeleid is in de praktijk wederom met name van toepassing op de waterfilter sets, omdat we de waterionisator zelf installeren en i.v.m. de hoge waarde liever deze niet per koerier versturen.

Belangrijke opmerkingen retourbeleid:

Fragile medische apparatuur
Gezien de gevoelige aard van de fragile [medische] apparatuur accepteert GWD alleen producten retour: Slechts uitgepakt in de mate die nodig is om de aard & kenmerken van het product vast te stellen. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan [als zowel de werking- als het gebruik van geïoniseerd water] waardoor gebruiksschade aan het product ontstaat, bent u aansprakelijk voor deze waardevermindering en behouden wij ons het recht voor, om geen of slechts gedeeltelijke restitutie te verlenen.

Demonstratie apparatuur en proeven van water alvorens te bestellen
Wij bieden de mogelijkheid een demonstratie bij te wonen op ons kantoor en het Alpha Water te proeven. Hierdoor kunt u 100% achter uw aankoopbeslissing staan. Bent u al 100% overtuigd en heeft u bij een andere klant van ons het Alpha Water geproefd en de apparatuur zien werken dan staat u er ook 100% achter. Bent u 100% overtuigd door de informatie op de website en mogelijk ook door onze gratis online cursus dan verzoeken wij u vriendelijk de aankoop te doen en de apparatuur ook daadwerkelijk in gebruik te nemen.