Water Ionisator Onzin qua aanschaf?

Water ionisator onzin? Kraanwater kwaliteit en noodzaak waterfilter thuis wordt in de discussie vermengd met detoxen of ontgiften van ons lichaam door antioxidanten in het zuurstofrijke drinkwater uit een water ionisator. Om de discussie scherp te houden dienen we de discussie te scheiden in het ultra fijn filteren van kraanwater thuis en het ioniseren van water thuis.

waterkwaliteit

waterkwaliteit kijk je door de juiste bril?

Ingebouwd waterfilter vertroebeld het water ionisator onzin standpunt

De chemische verontreiniging van het oppervlakte water is inmiddels door het RIVM sinds juni 2021 ook een punt van aandacht. Op elk van de 65 kwaliteitskenmerken voldoet het kraanwater steekproefsgewijs.  Het RIVM maakt zich zorgen over de totale impact van de 4000 chemische stoffen, waarvan er vele niet worden gemeten in de waterkwaliteit onderzoeken. Onze water ionisators hebben een uitstekend waterfilter ingebouwd. Ook hebben we een waterfilter aanbod zonder dat je een water ionizer hoeft aan te schaffen. Dus water ionisator onzin niet beargumenteren met de zogenaamd beste waterkwaliteit van ons kraanwater.

water ionisator onzin

water ionisator onzin of voordeel?

Voordeel het instellen van de pH waarde op een water ionisator

De in Nederland perfecte pH waarde van het kraanwater wordt als tegenargument misbruikt. In het buitenland is dit wel een verkoopargument voor de aanschaf. Hier niet, omdat het kraanwater qua pH waarde niet goed zou zijn. Met een water ionisator kan je wel de pH hoger instellen zodat het drinken van thee en koffie qua zuurgraad wordt gecompenseerd. Hierdoor hoef je minder zouten aan je lichaam te ontdekken en spaar je energie. Ook kan je door de pH waarde lager in te stellen ondermeer pesticiden van groeten en fruit wassen. Zonder een water ionisator heb je deze twee toepassingen niet.

Wat auteurs zeggen over zuurstofrijk water drinken

Een expert verwoordt de aversie tegen water ionisator onzin.

Hidemitsu Hayashi

expert op water kwaliteit

Dr. Hidemitsu Hyashi
Director of the Water Institute in Tokio

“Slechte eetgewoonten zoals patat, gefrituurd vet eten, softdrinks en zoet bouwen zure zouten op in het lichaam.” “Vaak worden deze voorraden buiten de bloedcirculatie opgeslagen en blijven zeer lang in het lichaam. Ik adviseer het drinken van geïoniseerd basisch water. Dit zal het lichaam langzaam ontdoen of ontgiften van deze zouten.“

Een andere expert verwoordt de aversie tegen water ionisator onzin.

Daniel Reid

Daniel Reid
Auteur van “Tao of Dexox” en “Tao of Health”. Taoïsme is een levensfilosofie uit het verre oosten.

“Het drinken van zuurstofrijk basisch water is een perfecte manier om gifstoffen en zuren opgeslagen in ons lichaam af te voeren en het lichaam goed te hydrateren.”

Nog steeds onzin na 8 uitgevoerde medische onderzoeken?

De volgende wetenschappelijke onderzoeken zijn bij ons in pdf formaat opvraagbaar. Ze beschrijven het positieve medisch vastgestelde effect op:

  1. Chronische hepatitis B Patienten
  2. Hart en bloedvaten
  3. Professionele voetbal spelers op een sneller herstel na acute inspanning
  4. NASH om het progressieve karakter te stoppen
  5. Patiënten met het metabolistische syndroom en de risico factoren zoals obesitas, insuline weerstand en hoge bloeddruk
  6. Veroudering tegengaan in dierproeven (liever geen dierproeven uitaard)
  7. Leverkanker patiënten tijdens de bestralingen
  8. Diabetes type 2

"<yoastmark

Er is dus uitgebreid medisch onderzoek gedaan naar het drinken van zuurstofrijk water. Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek zijn dit de best beschreven en onderbouwde water ionisator ervaringenEn dus geen water ionisator onzin !