Water Ionisator ervaringen vanuit de keuken, professionele keuken of vanuit op reis zijn onbekend bij het grote publiek. Dit komt doordat de meerderheid van de Nederlandse bevolking in de illusie leeft dat het kraanwater gezond is. En bovendien vanuit breder perspectief het beste van Europa is. Wij helpen je met een bewust gezondheidskeuze maken voor het beste drinkwater!

Water Ionisator Kopen

Drie typen water ionisators qua gebruik op locatie

De onderstaande water ionisator is voor op het aanrecht. Deze wordt aangesloten op het uiteinde van de bestaande kraan voor de water toevoer. 

Water Ionisator kopen voor op aanrecht

WaterIonisator voor op aanrecht

Onderstaand tref je een water ionisator aan voor onder het aanrecht. Alleen de kraan is zichtbaar. Dit geeft voor de dames en heren in de keuken qua aanrechtblad gebruik de beste water ionisator ervaringen.

water ionisator kopen alpha u1700

water ionisator voor onder het aanrecht

Water Ionisator Ervaringen Iris Fleur Alpha U1700 Augustus 2021

Wij zijn heel blij met de water ionisator. De smaak van water is lekker, zacht en drinkt gemakkelijk. Er zit zitbaar veel zuurstof in. We drinken alleen nog water uit de ionisator. Het idee dat pesticiden, microplastics en andere zwaar belastende stoffen voor het lijf eruit gefilterd worden is een fijn idee.

We hebben de water ionisator nu twee maanden. Ik heb nog niet alle standen gebruikt. Het blijkt dat je er ook mee kunt schoonmaken en desinfecteren, bijvoorbeeld voor mijn houten snijplanken lijkt me dit ideaal. Normaliter koop ik geen aardbeien in de supermarkt maar ik wilde wel eens proberen hoe het zou werken.  Zie hieronder het resultaat. Alkalisch water gebruikt en de aardbeien 10 minuten laten staan in het water. Het resultaat is verrassend, het water was helemaal verkleurd. Jyotisha heeft ons goed voorgelicht over de aankoop en het apparaat netjes en snel geïnstalleerd. Water is een basis behoefte. Ik zie dit apparaat als investering voor onze gezondheid. Iris Fleur water ionisator ervaringen

Fruit wassen in Alkaline water

Fruit wassen in Alkaline water door Iris

Water Ionisator Ervaringen Ton Looij Alpha U1700 Juli 2021

Na eerst deze mooie uitgebreide site te hebben gelezen, heb ik uiteindelijk besloten om voor beter en gezond water drinken te gaan. Na 2 weken was het apparaat binnen en een afspraak gemaakt voor installatie. Zie onderstaande twee foto’s voor een visuele indruk. De installatie ging allemaal prima en zonder problemen. Dus het gezonde water drinken is voor mij gestart en ik moet zeggen het bevalt mij prima!.

We zijn nu 3 maanden verder en eigelijk wil ik niets anders meer. Neem het water ook mee naar mijn werk zodat ik het de hele dag kan drinken. Maar daar gebruik ik hem niet alleen voor.  Ook om mijn groente te wassen ,medicijnen te nemen, thee en koffie te zetten. Het apparaat heeft verschillende standen zodat je meer opties heb dan het alleen maar drinken. Het water drinkt makkelijk weg omdat het super zacht is en erg lekker. Wat mij is opgevallen dat ik veel meer plas dan voorheen. En ook mensen die te gast bij mij zijn valt het op! Mijn conclusie is dat ik er erg blij mee ben en het geld zeker waard is om dit voor jezelf of voor je gezin over te hebben.

Ton Looij water ionisator ervaringen

Alpha u1700 Installatie

Alpha u1700 water ionisator installatie kast onder het aanrecht

Alpha u1700 water ionisator installatie kast onder het aanrecht bij Ton

Water ionisator ervaringen Sylvia Alpha 1700 Augustus 2021

Sinds mei 2021 hebben wij, mijn dochter en ik (moeder)  een Alpha 1700 ionisator voor op het aanrecht aangeschaft. Tientallen jaren hiervoor maakten wij al gebruik van een waterfilter. Dit filter deed iets, maar was niet afdoende. In die tussentijd bleef ik op zoek naar “iets” wat een goed drinkwaterkwaliteit zou opleveren. Ieder jaar op de internationale therapeutenbeurs werd er voldoende aangeboden, maar steeds was het ‘m niet. Vele andere opties hebben ook de revue gepasseerd. Totdat ik deze ionisator op het spoor kwam. Ik wist het onmiddellijk: Dit is hem.

Na plaatsing van de ionisator zijn wij gelijk meer water gaan drinken, ondanks dat ik steevast alleen gekookt water dronk. Verder wordt dit water gebruikt om te koken en fruit & groente te wassen. Maar ook om vuile kleding in de week te leggen. Het bloemenwater is minder snel vies. Een ieder die bij ons aan de eettafel plaatsneemt, ontvangt eerst een glas gezond drinkwater. Zodat we een mooi onderwerp hebben als start voor een gesprek. Dank je Jyo voor onze mooie gesprekken over gezondheid. Sylvia Sluyter

Draagbare Water Ionisator H2CapPlus

Hieronder tref je een draagbare water ionisator aan voor onderweg, op de sportschool of voor op vakantie. Dit geeft totaal andere ervaringen uiteraard. De schroefdop draai je op een bronwater fles of een mineraalwater fles. De flessen zijn goed verkrijgbaar in het buitenland.

Waterionisator qua toepassingen

Een water ionisator kan je terug vinden;

 1. In de horeca voor het koken van biologische groenten in gezond water
 2. In de sportschool voor sneller herstellen
 3. Voor 40+, 50+, 60+ en 70+ ouderen om de verzuring van lichaam tegen te gaan
 4. Thuis in de keuken om pesticiden van groenten en fruit te wassen

Het mysterie van water en haar structuur

De beste video over  het mysterie van water.  De video duurt lang evenwel begrijp je dan hoe het komt dat we op de homepagina spreken over de structuur van het water herstellen analoog aan de Heilige Geometrie van een sneeuwvlok of ijskristal. Bij elke bocht dat water maakt via het waterleidingnetwerk verliest het steeds meer haar structuur. Een water ionisator ervaring is het drinken wat gestructureerd water. Het geeft die frisse smaak en dat vitaliserende gevoel.

Wat auteurs zeggen over zuurstofrijk water drinken

Een tweetal experts verwoorden hun water ionisator ervaringen.

Hidemitsu Hayashi

“Slechte eetgewoonten zoals patat, gefrituurd vet eten, softdrinks en zoet bouwen zure zouten op in het lichaam.”

“Vaak worden deze voorraden buiten de bloedcirculatie opgeslagen en blijven zeer lang in het lichaam. Ik adviseer het drinken van geïoniseerd basisch water. Dit zal het lichaam langzaam ontdoen of ontgiften van deze zouten.“

Dr. Hidemitsu Hyashi

Director of the Water Institute in Tokio

Daniel Reid

“Het drinken van zuurstofrijk basisch water is een perfecte manier om gifstoffen en zuren opgeslagen in ons lichaam af te voeren en het lichaam goed te hydrateren.”

Daniel Reid

Auteur van “Tao of Dexox” en “Tao of Health”

De Water Ionisator ervaringen en uitgevoerd medisch onderzoek

Er is uitgebreid medisch onderzoek gedaan naar het drinken van zuurstofrijk water. De volgende wetenschappelijke onderzoeken zijn bij ons in pdf formaat opvraagbaar. Ze beschrijven het positieve medisch vastgestelde effect op :

 1. Chronische hepatitis B Patienten
 2. Patiënten met het metabolistische syndroom en de risico factoren zoals obesitas, insuline weerstand en hoge bloeddruk
 3. Professionele voetbal spelers op een sneller herstel na acute inspanning
 4. Leverkanker patiënten tijdens de bestralingen
 5. Veroudering in dierproeven
 6. NASH om het progressieve karakter te stoppen
 7. Diabetes type 2
 8. Hart en bloedvaten

"<yoastmark

En dus geen water ionisator onzin. Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek zijn dit de best beschreven en onderbouwde water ionisator ervaringen !