Draagbare Water Ionisator de kleinste ter wereld

H2CAP draagbare waterionisator

H2CAP draagbare water ionisator

De kleine draagbare water ionisator zet een bronwater of mineraalwater fles om in zuurstofrijk drinkwater. In de korts mogelijke tijdspanne. Leer H2Cap kennen de kleinste, lichtste en sterkste zuurstof generator in de wereld. Een product met veel innovaties en uniek in de wereld. Zuurstofrijk water drinken zorgt voor water bomvol antioxidanten. Dit ondersteunt je lichaam bij het voorkomen van het verzuren van jouw lichaam naarmate je ouder wordt.

H2CAP Plus gebruikersgemak draagbare water ionisator

H2CAP Plus gebruikersgemak

De draagbare water ionisator informeert de gebruiker via kleine led lampjes over de werking van het water ionisatie proces. Een continue brandend wit lichtje geeft aan dat het zuurstofrijke water wordt aangemaakt. Ook zie je dit aan de zuurstof bubbels in de recht opstaande bronwater of mineraalwater fles. Een continue brandend oranje lichtje geeft aan dat het proces van zuurstof toevoegen aan het water gereed is.

H2CAP Technologische Prestaties

H2CAP prestaties

H2CAP prestaties

De werelds eerste 9 lagen zuurstofrijk water generator. In slechts 3 minuten en 30 seconden tovert de H2CAP een waterfles om in zuurstofrijk drinkwater. De 1500 PPB en 800mv ORP van het topmodel uit de productlijn zijn presentatie indicatoren van ongekende hoogte.  Ze geven de kracht en mate van het aantal antioxidanten in het zuurstofrijke water weer.

Draagbare Water Ionisator Levensduur

"<yoastmark

De H2CAP check periodiek de conditie van de platen en het membraan. Het kan de zuiverste zuurstofrijke water tot aan 1500 PPB produceren. Elke keer als je deze gebruikt voor jouw bronwater of mineraalwater fles van zuurstof te voorzien. Het speciaal ontworpen membraan en de platuit titanium platen produceren de beste electrolyse methode. H2CAP produceert een zeer hoge concentratie zuurstofrijk water met een lange levensduur. In tegenstelling tot vele andere draagbare water ionisators blijven de H2CAP modellen presteren.

Je kan de H2CAP plus op reis gebruiken

mobiele draagbare water ionisator

draagbare water ionisator voor vakantie, sportschool en onderweg

De stroomvoorziening werkt via een USB oplader. De waterfles dient een schroefdop te hebben van 3 cm. Dit is de meest gangbare maatvoering. De grootte van de fles maakt niet uit. Ook bij 1,5 liter flessen werkt het systeem goed. Duur dan alleen iets langer dan de aangegeven tijdsindictie. Op vakantie en in de sportschool kan je nu dus ook zuurstofrijk water drinken. Als je thuis over een Alpha Water Ionisator de beschikking hebt, is dit een hele mooie aanvulling. Een video over de H2CapPlus hebben we ook voor je.

De H2CAP Plus draagbare water ionisator kan je bestellen in de winkel.