Thuis een waterfilter drinkwater of kraanwater van Alpha biedt een uitstekende oplossing in combinatie met de Alpha Water Ionisator. Het waterfilter zit ingebouwd in dit voor jou nog onbekende apparaat. Naast puur schoon water wordt er zuurstof toegevoegd en de geometrische sneeuwvlok vanuit het smeltwater in de bergen wordt hersteld. Goedkope waterzuivering kannen van bekende merken hebben onvoldoende invloed op de werkelijke vervuiling van drinkwater. En dat gefilterde kraanwater is nog steeds niet levend en bruisend van energie met antioxidanten. Door de toenemende milieuvervuiling is waterfilter onzin een achterhaald standpunt. De waterzuivering door de waterleidingbedrijven is steeds lastiger aan het worden voor hen. Ook het RIVM is inmiddels dit standpunt toebedeeld qua pesticiden in 76 van de 216 drinkwaterbronnen in januari 2021 en door PTAS chemische vervuiling in juni 2021.

water ionisator kopen alpha u1700

water ionisator kopen voor onder het aanrecht

Verbeter thuis de geur, smaak en samenstelling met een waterfilter drinkwater

Kraanwater in Nederland mag dan wel schoner zijn, we horen steeds meer over verontreinigingen in ons drinkwater. Natuurlijk voldoet ons drinkwater meestal aan de Nederlandse wettelijke drinkwaternormen, maar dat betekent niet dat het altijd zuiver is. Nu kan je  eenvoudig zelf iets doen. Filter nu zelf thuis jouw drinkwater. Door de toenemende vervuiling van het milieu wordt het steeds moeilijker om voldoende water afdoende te filteren. Daarom is het gebruik van een waterzuiveraar zo belangrijk. Natuurlijk wordt kraanwater getest op alle soorten schadelijke stoffen, maar er zijn bepaalde tolerantieniveaus die alle soorten stoffen in het water toelaten. Thuis een adequaat waterfilter kraanwater wordt steeds belangrijker.

Water Filteren thuis 10 stappen gezond water

Water Filteren thuis 10 stappen

Waarom thuis zelf drinkwater filteren

Steeds meer mensen willen hun water thuis filteren. Waarom? Simpelweg omdat het water geleverd via de drinkwaterbedrijven steeds vaker verontreinigd is met moeilijk verwijderbare restenstoffen. Een waterfilter drinkwater is dus hard nodig om dit probleem op te lossen en dus geen onzin. Denk maar aan oorzaken als:

  • Chemicaliën uit drugsafval terechtgekomen in het grondwater
  • Medicijnresten vanuit het oppervlaktewater. Kies voor een waterfilter medicijnresten !
  • Illegale lozing van industrie
  • Lozing door boeren bij een overschot aan mest
  • Schone waterproductie wordt economisch gezien steeds moeilijker
  • Verhoogd gezondheidsbewustzijn bij de consument.

Bovendien wordt het overgrote deel van de stoffen niet getest, aangezien het vrijwel onmogelijk is om alle chemische stoffen te testen. Verder zijn er vaak normovertredingen. Hierdoor komt het vaak voor dat er in korte tijd een toename is van de concentratie van schadelijke stoffen in het drinkwater. Zonder waterfilter ben je hier niet tegen beschermd.

Naast drinkwater bron vervuiling kan er ook sprake zijn van extra vervuiling vanuit de materialen van het waterleidingnet. Drinkwater bevat hierdoor hele kleine nano deeltjes deeltjes asbest, plastic en iets groter deeltjes lood, cadmium en koper. Steeds meer gezondheidsbewuste mensen nemen het heft in eigen handen. En kiezen voor veiligheid door hun drinkwater zelf thuis nogmaals te zuiveren met een waterfilter drinkwater. Water filteren thuis wordt het nieuwe credo en is dus geen onzin.

waterfilter alpha in 10 stappen

waterfilter alpha in 10 stappen

Schoon drinkwater, eenvoudig en effectief met een Alpha Waterfilter Drinkwater

Plaats de Alpha Water Ionisator met ingebouwd waterfilter voor drinkwater in jouw keuken. Het leidingwater wordt vervolgens door een actief koolfilter geleid en vervolgens door een ultrafijn 0,02 micron filter. Hierdoor worden veel opgeloste stoffen en zeer kleine zwevende deeltjes zoals zand en gruis uit het leidingwater verwijderd.

Ultra Fijne Waterzuivering geen waterfilter onzin

Ultra Fijne Waterzuivering is geen waterfilter onzin

Actieve kool verwijdert veel organische en chemisch gesynthetiseerde stoffen, waaronder oliën, pesticiden, chloor, virussen, PCB’s, fluoride, bacteriën, PAK’s, jodium, zuren, PCB’s, PAK’s, hormonen en medicijnresten.

Installeren en gebruiken een waterfilter drinkwater onzin?

In de Alpha Water Ionsator is een Alpha waterfilter kraanwater met 10 stappen ingebouwd. Deze is eenvoudig boven op onder het aanrecht te plaatsen. Een installatie handleiding wordt meegeleverd. Aangezien deze waterfilters veel vuil opvangen en uit jouw kraanwater filteren, zullen de filters bij gewoon gebruik elke 6 – 8 maanden vervangen moeten worden. Dit kan je eenvoudig zelf doen. Een filter is goed voor 4800 liter water te filteren. Kies bij jou thuis in de keuken voor een waterfilter drinkwater !