Smeltwater is zeshoekig water

Een ionisator voor water heeft meerdere functies in 1 apparaat. De belangrijkste is kraanwater haar energie teruggeven. Vanaf de sneeuwvorm of ijskristal-vorm  hoog in de bergen is het heel lang onderweg voordat jij het opdrinkt. Smeltwater heeft haar kracht bewezen in dorpen waar inwoners boven de honderd worden. En veel smeltwater drinken wat heel langzaam is gaan smelten en enkele duizenden jaren is opgeslagen bij extreem lage temperaturen, onder -30°C. Smeltwater bevat veel hexagonaal water.

ijskristal zeshoekig

ijskristal zeshoekig

Wonderwater, zeshoekig uit een ionisator voor water

Normaal gesproken bestaat water uit clusters van 12-13 watermoleculen. Zeshoekig water heeft clusters met zeshoekige ringen die elk 6 watermoleculen hebben. Veel wetenschappers hebben talloze onderzoeken en experimenten uitgevoerd en ontdekten dat smeltwater uit een dorp met een lang leven het verouderingsproces en ziekten afschrikt.

kraanwater en geioniseerd water

Dr. Moosik Jeon van KAIST, Dr. Gyuhak Lee van het kankercentrum van Mercy Medical Center, en andere medische wetenschappers rapporteerden dat hexagonaal water belangrijke cellulaire componenten beschermt en vele ongeneeslijke ziekten en diabetes voorkomt en behandelt.

smeltwater ijskristal

smeltwater ijskristal

Je hoeft niet naar een lang leven dorp te gaan

Een ionisator voor water betekent dat je niet hoeft te reizen naar de bergen om smeltwater te drinken. Ontlasting van mensen die in een lang leven dorp wonen zijn bijna reukloos, de kleur van eigeel en wegen heel licht zodat ze op het water blijven drijven. Bovendien zal iedereen die een week in een van de lang leven dorpen doorbrengt, merken dat de geur van zijn uitwerpselen verdwenen is.

Als je mensen die in lang leven dorpen over de hele wereld wonen naar hun geheim van een lang leven zou vragen, dan komen er verschillende antwoorden. Het geheim van hun gezondheid zou vegetariër zijn. Weer andere mensen zouden zeggen dat ze voedsel eten dat veel lactobacteriën bevat of dat ze heel blij zijn. Doorwerken en blijven werken en niet met pensioen gaan is een ander veel genoemd antwoord. Er is echter overal één gemeenschappelijk geheim. Ze doen aan gezond water drinken!

De bewegelijkheid of vitaliteit of energierijkheid van de wateratomen verschild namelijk qua water typen. En wordt gemeten in Hz.

Kraanwater 120 Hz
Bronwater 110 Hz
Water in een lang leven dorpen 75 Hz
Een ionisator voor water genereert alkalisch geïoniseerd water 54 Hz

Hoe kleiner het Hz getal, hoe actiever het water is en des te meer het water betiteld kan worden als “het levende water”. De toestand van water met een Hz hoger dan 120 wordt “stilstaand” genoemd. Dit stilstaande water herbergt gemakkelijk bacteriën. Als je een paar dagen geïoniseerd alkalisch water drinkt, voelt jouw maag comfortabel aan en gaat de ontlasting minder stinken en ook drijven op het water. Het betekent dat alkalisch geïoniseerd water de darmflora heeft genormaliseerd. Je hoeft dus niet naar een lang leven dorp. Het drinken van gezond smeltwater kan abnormale gisting in de darmen genezen.

Een ionisator voor water thuis

Alkalisch geïoniseerd water volgt de de geest van het permanente smeltwater op van een dorp met lang leven! Het water dat ons zal bevrijden van de pijnen van ziekten, dat water is zeshoekig. Mensen hoeven niet langer te wachten op het smelten van de permanente sneeuw of op zoek te gaan naar langlevende dorpen om zeshoekig water te krijgen. Een Alpha ionisator met ingebouwd ultra fijn waterfilter tovert kraanwater om in puur smeltwater. Koop een ionisator voor water!