Water ionisator kraan met strak ontwerp in jouw keuken

De water ionisator kraan maakt een belangrijk deel uit van de moderne keuken. Tot voor kort waren de kranen van plastic omdat het geïoniseerde zuurstofrijk water voor te veel roest zorgde van metalen kranen. Fabrikanten kiezen tot nu toe allemaal voor een plastic kraan met metallic look. Zodra je over een moderne keuken beschikt, is dat natuurlijk een aanfluiting. De Alpha u1700 water ionizer beschikt over een metalen kraan bedekt met een titanium laag om roesten of oxidatie te voorkomen.

Alpha water ionisator kopen met Titanium Kraan

water ionisator innovatie. De moderne kraan en geen kast op het aanrecht!

Ook staat de water ionisator kast onder het aanrechtkastje zodat de aanrechtblad ruimte beschikbaar blijft voor waar het bedoeld voor is. Veel fabrikanten bieden geen onder het aanrecht oplossing. Bij hen staat water ionizer in zijn geheel op het aanrechtblad.

Alpha u1700 water ionisator kraan

Alpha u1700 water ionisator kraan opstel mogelijkheden

In de kraan zijn elektronische toetsen ingebouwd om de pH waarde van het Alpha water te kiezen. Onderstaand tref je de mogelijkheden aan.

4 BASISCHE ALKALISCHE WATER IONISATOR KRAAN NIVEAUS:

ALK Niveau 1 – licht basisch water  pH 7,0 – 7,5 om mineraalrijk en zuurstof rijk puur water te drinken voor ontgifting (detoxing) van jouw lichaam, sneller herstel na het sporten door een betere hydratatie van het lichaam  en een overvloed aan anti-oxidanten voor jouw gezondheid.

ALK Niveau 2 – medium  basisch water  pH 7,5 – 8,0 om mineraalrijk en zuurstof rijk puur water te drinken voor ontgifting (detoxing) van jouw lichaam, sneller herstel na het sporten door een betere hydratatie van het lichaam  en een overvloed aan anti-oxidanten voor jouw gezondheid. Na 3 maanden alkaline 1 gedronken te hebben, kan je deze keuze maken op jouw water ionisator kraan.

ALK Niveau 3 – sterk basisch water  pH 8,0 – 9,0 om thee en koffie met puur water te drinken – waarbij de pH waarde op een goed niveau blijft – en om de planten water te geven.

ALK Niveau 4 – zeer sterk basisch water  to pH 10,0  om (biologische) groenten en rijst in puur gezond water te koken, waardoor de smaak ook beter wordt.

WATER IONISATOR KRAAN NEUTRAAL KEUZE:

Niveau  H2O – puur water voor het innemen en beter opnemen van medicijnen, vitamines en voedingssupplementen.

SCHOONMAAK WATER IONIZER 2 ZURE KEUZES:

ACD Niveau  1 – licht zuur water om handen en gezicht te wassen.

ACD Niveau  2 – medium zuur water  voor het verwijderen van pesticiden van groenten en fruit.

Beschik je over een moderne keuken dan kies je voor de Alpha u1700 water ionisator kraan!