Wat is detox thee?

Detox-thee ondersteunt het lichaam met ontgiften. Het lichaam helpen afvalstoffen af te voeren. Kruiden die helpen het bloed te zuiveren, helpen gifstoffen sneller uit het lichaam te komen en helpen je lever en nieren om dingen op de juiste manier kwijt te raken. Frequent gebruik draagt bij aan een gevoel van reinheid, een grotere vitaliteit en een stralende en rustige huid. Detoxen wordt ook vaak ingezet voor gewichtsverlies en staat ook bekend als teatoxen. Kuren met teatox liggen goed in de markt. Teatoxing zou het lichaam reinigen, de stofwisseling versnellen en de vetverbranding verbeteren.

"<yoastmark

Wat zit er in detox thee?

De ingrediënten in detox thee zijn zeer divers. Detox-thee een mix van kruiden (zoals venkelzaad, brandnetel, paardenbloem en mariadistel), die kan worden aangevuld met Chinese of groene thee. De ingrediënten zijn niet synthetisch en lijken daarom ongevaarlijk. Dit is niet altijd het geval. Er is geen wetgeving voor de teatox-kuren samenstelling.

Detox thee voor gewichtsverlies

Detox thee is vooral gericht op het reinigen van je lichaam. Voor de meeste kopers is heimelijk gewichtsverlies de meest aantrekkelijke drijfveer. Maar helpt detox-thee echt bij het afvallen? Bij teatox reiniging is het vaak aan te raden om ook je voeding aan te passen en meer te bewegen. Dit geeft de resultaten van een kuur een boost. Het blijft onduidelijk of de lichaamsbeweging of het gezonder dieet of de theetox het meest bijdraagt aan het gewichtsverlies. Je kan het zo zien dat betere voedselkeuzes, niet te veel eten en goede lichaamsbeweging tezamen vaak helpen gewicht te verliezen. Door detox-thee te gebruiken, verlies je extra kilo’s.

Detox thee en gewichtsverlies effecten

Detox-thee kan tot gewichtsverlies leiden. Van bepaalde ingrediënten is aangetoond dat ze bijdragen aan vetverbranding of eetlustvermindering, waardoor het gemakkelijker wordt om af te vallen. De andere bestanddelen stimuleren jouw nieren om meer vocht af te scheiden. Ook vind je vaak ingrediënten die een laxerende werking van de darmen stimuleren. Afvallen met detox thee en teatoxen is gericht op gewichtsverlies. Niet sec door het verbranden van vet er zijn meer factoren.  Voorbeelden van ingrediënten in teatox remedies die je vaak aantreft en die bijdragen aan gewichtsverlies zijn:

  • Groene zit boordevol antioxidanten. Groene thee bevat ook een aantal stoffen zoals cafeïne en catechinen waarvan is aangetoond een hogere vetverbranding te krijgen. Overmatige inname van cafeïne en catechinen leid tot misselijkheid, slaapproblemen, verminderde ijzeropname en een slechtere leverfunctie. Tot 2 3 kopjes per dag heb je hier geen last van.
  • Senna wordt vaak toegevoegd aan teatox vanwege de krachtige laxerende werking. Daarom. je hebt al snel een plattere buik. Senna is helaas niet onschuldig. Regelmatig of langdurig gebruik kan leiden tot ‘luie stoelgang’, hevige buikpijn, misselijkheid en diarree. Te veel vocht verliezen kan zelfs leiden tot hoge kalium- en natriumspiegels in uw bloed (gemanifesteerd door spierkrampen, hartkloppingen, vermoeidheid en slaperigheid).
  • Puerh-thee en Oolong-thee zitten bijna altijd in of bij Teatox kuren. De theeën stimuleren het metabolisme. Door de vetverbranding te bevorderen en triglyceriden te verlagen, ontstaat het gewichtsverlies. Met minder dan 4 kopjes per zijn er geen bijwerkingen. Bij frequent en langdurig gebruik kan cafeïne bijwerkingen veroorzaken zoals onregelmatige hartslag, slaapproblemen, hoofdpijn, diarree en misselijkheid
  • Yerba Mate en Guarana detox thee. Deze twee ingrediënten resulteren in vervelende bijwerkingen. Het hoge cafeïnegehalte zorgt voor het gewichtsverlies. Slaapproblemen, hartkloppingen en een opgejaagd gevoel zijn veelvoorkomende klachten.

Levendig smeltwater is zeshoekig water en een krachtige ontgifter

Je zult je waarschijnlijk afvragen wat is levend water? Het is een Russische uitvinding uit de jaren tachtig en is de afgelopen veertig jaar verder ontwikkeld in Japan en Korea. Een water ionisator heeft meerdere functies in 1 apparaat. Naast een goed waterfilter is de belangrijkste functie het kraanwater haar energie teruggeven. Vanaf de sneeuwvorm of ijskristal-vorm hoog in de bergen is het heel lang onderweg voordat jij het opdrinkt. Smeltwater heeft haar kracht bewezen in dorpen waar inwoners boven de honderd worden. En veel smeltwater drinken wat heel langzaam is gaan smelten en enkele duizenden jaren is opgeslagen bij extreem lage temperaturen, onder -30°C. Smeltwater bevat veel hexagonaal water.

ijskristal zeshoekig detoxen met levendig water

ijskristal zeshoekig detoxen met levendig water

Met wonderwater veel eenvoudiger detoxen dan met een thee kuur

kraanwater en geioniseerd water

kraanwater en geioniseerd water

Normaal gesproken bestaat water uit clusters van 12-13 watermoleculen. Zeshoekig water heeft clusters met zeshoekige ringen die elk 6 watermoleculen hebben. Veel wetenschappers hebben talloze onderzoeken en experimenten uitgevoerd en ontdekten dat smeltwater uit een dorp met een lang leven het verouderingsproces en ziekten afschrikt. Dr. Moosik Jeon van KAIST, Dr. Gyuhak Lee van het kankercentrum van Mercy Medical Center, en andere medische wetenschappers rapporteerden dat hexagonaal water belangrijke cellulaire componenten beschermt en vele ongeneeslijke ziekten en diabetes voorkomt en behandelt.

Je hoeft niet naar een lang leven dorp te gaan om te detoxen

Een ionisator voor water betekent dat je niet hoeft te reizen naar de bergen om smeltwater te drinken. Je hoeft ook niet te zoeken naar detox thee. Ontlasting van mensen die in een lang leven dorp wonen zijn bijna reukloos, de kleur van eigeel en wegen heel licht zodat ze op het water blijven drijven. Bovendien zal iedereen die een week in een van de lang leven dorpen doorbrengt, merken dat de geur van zijn uitwerpselen verdwenen is.

Als je mensen die in lang leven dorpen over de hele wereld wonen naar hun geheim van een lang leven zou vragen, dan komen er verschillende antwoorden. Het geheim van hun gezondheid zou vegetariër zijn. Weer andere mensen zouden zeggen dat ze voedsel eten dat veel lactobacteriën bevat of dat ze heel blij zijn. Doorwerken en blijven werken en niet met pensioen gaan is een ander veel genoemd antwoord. Er is echter overal één gemeenschappelijk geheim. Ze doen aan gezond water drinken! En niet aan detox thee drinken.

water ionisator kopen alpha u1700 gezond water drinken

water ionisator kopen voor onder het aanrecht

Levend water en de gemeten bewegelijkheid

De bewegelijkheid of vitaliteit of energierijkheid van de wateratomen verschild namelijk qua water typen. En wordt gemeten in Hz. Onderstaand geeft hiervan een overzicht van het water welke je kan gebruiken voor het drinken van jouw detox thee. Als je het al nodig vindt althans:

Kraanwater 120 Hz
Bronwater 110 Hz
Water in een lang leven dorpen 75 Hz
Een water ionisator genereert alkalisch geïoniseerd water 54 Hz

Hoe kleiner het Hz getal, hoe actiever of levendiger het water is en des te meer het water betiteld kan worden als “het levende water”. De toestand van water met een Hz hoger dan 120 wordt “stilstaand” genoemd. Dit stilstaande water herbergt gemakkelijk bacteriën. Dit is ook het grote gevaar bij het gebruik van waterkannen om het water te filteren. En zeker ook voor het drinken van detox thee. Als je een paar dagen geïoniseerd alkalisch water drinkt, voelt jouw maag comfortabel aan en gaat de ontlasting minder stinken en ook drijven op het water. Het betekent dat alkalisch geïoniseerd water de darmflora heeft genormaliseerd. Je hoeft dus niet naar een lang leven dorp. Het drinken van gezond smeltwater kan abnormale gisting in de darmen genezen. Kies altijd voor detoxen met een water ionisator en niet periodiek met detox thee!