huren water ionisator

water ionisator huren of water ionisator huurkoop

Gezond Water Drinken biedt verschillende financiële constructies om afhankelijk van jouw budget een Alpha water ionisator in gebruik te kunnen nemen. Een water ionisator kopen met afbetaling of een water ionisator huren met een water ionisator huurkoop constructie. 

 1. Water Ionisator Huurkoop Alpha over 12 maanden: 100 Euro per maand met een borg van 1000 Euro met na 12 maanden 4 opties: afbetaling ineens, gespreid betalen over 24 maanden, huurkoop verlengen 12 maanden of retourneren. Eerste 12 maanden niet opzegbaar. 
 2. Op afbetaling: 1000 Euro aanbetaling en restant op afbetaling verspreid over 12, 18 of 24 maanden. 15% administratiekosten over openstaand restant bedrag en 0% rente.

 

Aanbetaling of borg 1000
Huur per maand 100
Administratie Kosten Huur Koop 15%
Afbetaling in Termijnen 12, 18 of 24

WATER IONISATOR HUURKOOP ALPHA

 

1 WATER IONISATOR HUURKOOP MET 4 OPTIES NA 12 MAANDEN

 • 1.000 Euro borg.
 • 100 Euro per maand.
 • looptijd 12 maanden met opties:
  • aankoop ineens.
  • gespreide betaling 24 maanden.
  • verlenging huur periode 12 maanden.
  • retourneren en restitutie borg mits normale gebruikssporen.
 • 2 filtersets huurperiode elke 6-8 maanden 9.600 liter inbegrepen.

De Alpha water ionisator huren is dus in feite een huurkoop constructie. 

2 AANKOOP MET GESPREIDE BETALING

 

 • 1.000 Euro minimale aanbetaling.
 • 12, 18 of 24 termijnen gespreide betaling.
 • 15% administratie kosten bedrag afbetaling.
 • 1 filter set voor 6-8 maanden 4.800 liter inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

WATER IONISATOR HUURKOOP ALPHA OPTIE 1

NA 12 MAANDEN VOLLEDIGE AFBETALING

 

Besluit je na 12 maanden  de Alpha Water Ionizer ineens in zijn geheel af te betalen dan brengen wij 1.000 Euro van de 1.200 Euro (12* 100 Euro) in mindering op jouw factuur van de koopsom en brengen wij ook de borg van 1.000 Euro in mindering op de factuur. Je bent daarna volledig eigenaar van de Alpha Water Ionisator.

 

WATERIONISATOR HUURKOOP ALPHA OPTIE 2

NA 12 MAANDEN AANSCHAF MET GESPREIDE BETALING 24 MAANDEN

 

Kan je  de aanschafprijs van de ALPHA Water Ionizer na deze 12 maanden niet in zijn geheel ineens voldoen dan brengen wij 1.000 Euro van de betaalde 1.200 Euro huur (12 maanden * 100 Euro)  in mindering op de koopsom van 1 jaar eerder. Het nieuwe maandbedrag wordt vervolgens berekend door het aankoopbedrag minus de 1.000 Euro door 24 termijnen te verdelen. Ook kan je na de 12 maanden een extra betaling doen, zodat de maandlasten lager worden. Bij de berekening van het nieuwe maandbedrag worden ook weer kosten in rekening gebracht voor de aanschaf en verzending van 3-4 sets filters voor de nieuwe periode van 2 jaar. Dit is afhankelijk van het water gebruik. (3.600 liter per filterset). Er worden 15% administratiekosten in rekening gebracht over het restant van het aankoopbedrag. Jouw borg retourneren wij pas nadat alle 24 termijnen zijn voldaan. Je bent daarna volledig  eigenaar van jouw Alpha Water Ionizer. 

 

WATERIONISATOR HUURKOOP ALPHA OPTIE 3

NA 12 MAANDEN HUURPERIODE VERLENGEN

 

Uiteraard kunnen we de huurperiode van 12 maanden voor je verlengen. Dit gebeurt stilzwijgend mocht je niet reageren op onze communicatie tegen het aflopen van de eerste huurperiode. Wees bewust dat je na 2 jaar door middel van de totale huursom van 2.400 Euro de Alpha Water Ionisator in zijn geheel betaald hebt.  Even los gezien van de benodigde filtersets welke bij de huurkoop overeenkomst en de huursom dus zijn inbegrepen. Dus een water ionisator huren is relatief duur. Wel kan je regelmatiger het model vernieuwen naarmate de innovaties zich opvolgen. 

 

WATER IONISATOR HUURKOOP ALPHA OPTIE 4

NA 12 MAANDEN RETOURNEREN

 

Mocht je om welke reden dan ook na 12 maanden de Alpha Water Ionisator niet willen kopen dan kan je deze retourneren en al naar gelang de gebruikssporen retourneren wij de borg van 1.000 euro of slechts een deel daarvan in het geval er meer dan normale gebruikssporen zijn. Je dient zelf de kosten te betalen voor het per koerier retourneren van de Alpha Water Ionisator.

2 AANKOOP ALPHA WATERIONISATOR

MET GESPREIDE AFBETALING

Gezond Water Drinken biedt de mogelijkheid om een Alpha Water Ionizer aan te schaffen met een aanbetaling van minimaal 1.000 Euro inclusief BTW en een gespreide betaling over 12, 18 of 24 maanden. De periode kan naar gelang uw voorkeur qua maand bedrag. Tevens dient u qua maandelijkse kosten ook rekening te houden met een nieuwe filter set per 6-8 maanden. (4.800 liter) De hoogte van de aanbetaling is mede ingegeven door het verschuldigde 21% BTW tarief over het gehele aankoopbedrag. We brengen ook 15% administratiekosten in rekening over het restant bedrag voor de inning van de gespreide betaling. De term te huur is niet juist. Het zijn huurkoop constructies voor 12 maanden met 4 opties voor het vervolg.

 

Offerte Alpha Water Ionisator

Wil je een voorstel ontvangen voor de Aankoop met gespreide betaling of de huurkoop overeenkomst neem dan telefonisch contact met ons op. Onze offerte zal vergezeld gaan met de Gezond Water Drinken Algemene Leveringsvoorwaarden en de Alpha huurkoop voorwaarden. Ook voeren wij een BKR toets uit alvorens een overeenkomst aan te gaan. Dit zijn alle mogelijkheden om voor water ionisator huren !