waterionisator kopen alpha

waterionisator voor onder het aanrecht. Alleen de kraan is zichtbaar

 

Viamines & supplementen beter opnemen door lichaam zijn goed voor biologisch plantgoed groenten, biologisch groentepakket aan huis, ekoplaza groentepakket, biologisch fruit bestellen, bio groentepakket en veel meer met een ALPHA  WATERIONISATOR

Gezond water drinken is belangrijk.  1/3 van de bevolking overlijdtaan het ziektebeeld kanker.  Wat is er structureel mis in onze leefomgeving? Naast zielsverdriet zijn zowel de slechte kwaliteit van de lucht als  de slechte kwaliteit van onze voeding als de slechte kwaliteit van ons kraanwater, mineraal water en of bronwater ook mogelijke  oorzaken. Ook jij bestaat voor 80% uit water. Waterkwaliteit heeft daarom een grote impact op jou. Kan je de waterleidingbedrijven of de overheidsinstantie RIVM hierin 100% vertrouwen? Wij geloven van niet. De belangen zijn te groot. Neem het heft in eigen handen voor jouw gezondheid en levensverwachting. Plaats onbekende geavanceerde krachtige technologie uit het buitenland in jouw keuken!  Dit kan op of onder het aanrecht. Er is ook een minuscule draagbare variant voor thuis, in de sportschool of voor op reis. Hoe werkt dat? Kraanwater natuurlijk en ultra fijn filteren met behoud van haar mineralen en bovendien zuurstof toevoegen door het proces van water ionisatie. 

Wat levert gezond water drinken jou dan op?

 

Kraanwater was in andere landen extreem duur en van slechte kwaliteit. Deze landen zijn Nederland qua technische kennis om de water kwaliteit te verbeteren voorbij gestreefd. 

Hierbij is niet gekozen zoals in Nederland voor dure centrale waterzuivering installaties maar voor filter en water ionisatie apparatuur in ieders huis.  Deze technologie is de afgelopen 40 jaar doorontwikkeld. Met name in Zuid Korea en Japan. 

In 3 jaar tijd is het prijsniveau gedaald van 4.500 Euro naar 1.800 Euro. De markt is volwassen geworden door concurrentiestrijd tussen de mondiale waterionisator  fabrikanten. 

Start vandaag met gezond water drinken

Dé revolutie in de de Basisch Water Ionisator

Gezond water drinken met Alpha

Drink puur natuurlijk gefilterd zuurstofrijk en mineraalrijk Alpha water!

Consumenten denken met losse filters, kraanwater, flessen water, onder de gootsteen aangebrachte Omosis filters, gedestilleerd water, bronwater, energiedranken en flessen alkaline water een goede gezondheidskeuze te maken. Niets is minder waar. Stop niet langer als een struisvogel jouw kop in het zand. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat alleen alkaline water in combinatie met het ioniseren (zuurstof toevoegen) van water goed voor onze gezondheid is.

waterfilter alpha in 10 stappen

waterfilter alpha in 10 stappen

 

Alpha Filters

 • Ultra fijne filtratie (plastic en asbest deeltjes)
 • Natuurlijk milieu-vriendelijk
 • Hoog absorptie vermogen
 • Voorkomt koolstof lekken
 • Mineralen blijven in het water
  mobiele waterionisator

  mobiele waterionisator voor vakantie, sportschool en onderweg

 

H2Cap Plus voor onderweg

 • Water ionisator voor op reis
 • Past op elke bronwater en mineraal water fles voorzien van standaard schroefdop
 • Krachtigste en lichtste water ionisator ter wereld
 • Gebruiksvriendelijk
 • In 3 minuten tijd is fles water voorzien van zuurstof rijk water

  water ionisator kopen alpha u1700

 

alpha waterionisator voor onder aanrecht

Alpha Onder Gootsteen

 • Water ionisator voor onder het aanrecht
 • Vele malen gezonder dan oppervlakte water!
 • Uniek ontwerp aanrecht ruimte vriendelijk
 • Gebruiksvriendelijk aanraakscherm en titanium design kraan
 • Instelbaar op 3 niveau’s
  WaterIonisator voor op aanrecht

  WaterIonisator voor op aanrecht

 

Alpha Op Gootsteen

 • Water ionisator voor op het aanrecht
 • Vele malen gezonder dan oppervlakte water!
 • Uniek ontwerp qua uitstraling in keuken
 • Gebruiksvriendelijk aanraakscherm
 • Instelbaar op 3 niveau’s

Kies voor gezondheid en een langer leven.

Ontdek de wereld van Alpha Basisch Geïoniseerd Water.

Alpha WATER IONISATOR een goede KEUze

Alpha distrubueert sinds  sinds 2001 water ionisatie apparatuur om de kwaliteit van drinkwater te verbeteren. In 2019 is Alpha qestart met de eigen fabricage.  Qua product ontwikkel strategie en positionering is er gekozen voor ontwerp en gebruikersgemak. De 11 platinum platen, de pH range en het water volume per tijdseenheid zijn kwaliteiten welke de wereldwijde volwassenheid van de markt voor Basische Water Ionisators weergeeft. Alpha haar innovatie om je aanrecht ruimte vrij te houden en de ionisatiekast onder het aanrecht te plaatsen is baanbrekend.

Alpha Titanium Kraan

waterionisator innovatie. De moderne kraan en geen kast op het aanrecht!

 

Product kenmerken

Alpha Basische Water Ionisators kenmerken zicht door 1 jaar fabriek garantie, top ontwerp passend bij de uitstraling van een moderne keuken, top prestatie qua pH waarden, top prestaties qua de productie van de water stroom en bedieningsgemak. Het doel is hoog kwalitatief zuurstofrijk basisch mineraalrijk drinkwater voor elk huishouden bereikbaar te maken. De kraan met het aanraakscherm is van hoogwaardige kwaliteit titanium. Door de hoge hoeveelheid zuurstof in het Alpha Water zou een metalen kraan gaan roesten. Door deze kraan heb je geen grote ionisator kast meer op het aanrecht staan. Hiermee behoudt je de ruimte op jouw aanrecht.

De hoek waaronder het tyent aanraakscherm is geplaatst is ergonomisch zeer doordacht ontworpen. zowel qua zichtbaarheid met lichtinval in uw keuken als een prettige hoek voor uw hand.

Het aanraakscherm start de Alpha  water ionisator op door middel van 1 simple aanraking.

alpha waterionisator kraan keuze

alpha waterionisator kraan keuze

 

De Alpha  water ionisators hebben een eco modus om stroom te besparen zodra de apparatuur niet wordt gebuikt.Automatisch schoonhouden van de ionisatie electrodes qua aanslag bespaart ook veel energie. Dit is een zeer intelligent systeem. Indien langer dan 24 uur buiten gebruik dan pomp de water ionisator eerst 10 seconden het water uit de leidingen.

gezond water drinken eco

gezond water drinken eco

 

Alpha levert een intuïtieve gebruikers interface.Alpha levert als eerste fabrikant een titanium kraan met ingebouwde touchscreen. Passend bij de uitstraling van een moderne keuken.

 

De Alpha water filters gebruiken natuurlijke mineralen om de pH waarde omhoog te brengen en de medicijnresten, pesticide resten en alle asbestdeeltjes te verwijderen.In Alpha water ionisators bevinden zich enkele hoog kwalitatieve kunststof onderdelen, welke geen giftige stoffen afgeven aan het Alpha water.

10 stappen gepatenteerd filter systeem.

Water Filteren thuis 10 stappen

Water Filteren thuis 10 stappen

 

Dr Arthur Echano

 

Dr. Arthur M. Ecano MD

Als we met zijn allen antioxidanten hebben geaccepteerd om het verouderingsproces te vertragen dan dienen we het er ook over eens te zijn dat zuurstofrijk basisch water hetzelfde bewerkstelligd.”

Daniel Reid

 

Daniel Reid

Auteur van “Tao of Dexox” en “Tao of Health”

Het drinken van zuurstofrijk basisch water is een perfecte manier om gifstoffen en zuren opgeslagen in ons lichaam af te voeren en het lichaam goed te hydrateren.”

Gezondheid en levensverwachting

Deze wetenschappelijke informatie en de mogelijke resultaat claims mogen wettelijk gezien niet vrij openbaar online worden aangeboden.

Er zijn wetenschappelijke onderzoeken gedaan in Japan en Korea in ziekenhuizen naar de gunstige effecten van het drinken van basisch geïoniseerd water. De ziekenhuizen daar staan vol met water ionisators en worden als medische apparatuur aangemerkt.

Er zijn onderzoeken gedaan naar de bloed kwaliteit, het voorkomen van hart – en vaatziekten, verbetering bij huidziekten, het schoonmaken van wonden, een gunstige invloed op Diabetes I en Diabetes II en ook het versterken van het immuunsysteem voor patiënten met het ziektebeeld kanker. In Nederland is de pH waarde uitstekend. Met een waterionisator kan je ondanks het drinken van thee en koffie de pH waarde dan ook hoog houden. Dit kan met kraanwater niet.

Toepassingen van de Alpha Water IonisatorMet behulp van het aanraakscherm van de kraan kies je de gewenste pH-waarde welke je wilt drinken of wilt aanwenden voor schoonmaken. Meestal zal je drinkwater kiezen.

Voor het goed schoonmaken van groenten en fruit maak je  een meer zure keuze. Evenals voor het schoonmaken van jouw huid hetgeen een pH van nature heeft van 5.3.

Samenvatting waterfilter en waterionisatorHet meest belangrijk qua ultra fijn waterfilter voor de optimale gezondheid zijn:

 1. geen zware metalen in drinkwater (o.a. ijzer en lood)
 2. geen asbest nano deeltjes in drinkwater
 3. geen plastic nano deeltjes in drinkwater
 4. behoud van goede mineralen in drinkwater

Het meest belangrijk voor de optimale gezondheid qua water ionisatie is:

 1. 24/7 automatisch detox proces om vrije radicalen (zure gifstoffen) af te voeren Viamines & supplementen beter opnemen door lichaam zijn goed voor biologisch plantgoed groenten, biologisch groentepakket aan huis, ekoplaza groentepakket, biologisch fruit bestellen, bio groentepakket en veel meer met een ALPHA WATERIONISATOR

We zien je graag als klant om gezond water drinken te bevorderen. Er zijn vele technische keuzen. Een Alpha waterionisator welke ook nano deeltjes filtert (plastic en asbest) is een zeer goede keuze.