Witlof koken en de gouden gezondheid tip

Witlof koken is niet eenvoudig qua byte. Hoelang laat je willof koken is de meest gestelde vraag.

witlof koken in Alpha Water

Witlof was ooit een wintergroente evenwel is deze nu het gehele jaar beschikbaar doordat deze op water wordt geteeld.  Witlof is een groente welke je op vele manier kan bereiden en dit bepaalt ook de benodigde kooktijd. Ook kan je met witlof lekker goedkoop eten.  Vegetarisch kan je ook witlof in heel veel gerechten verwerken. Verse witlof is te herkennen aan mooi gesloten stronkjes, die echt wit van kleur zijn met hooguit een klein geel randje aan de top. Witlof is enigszins bitter van smaak en zit bomvol vitamines. Het is een gezonde groente welke niet dik maakt, Voor een gezond leven kies je voor witlof koken in gezond water!

Dien ik biologische witlof te kopen?

Deze vraag is ontstaan door de angst van het gebruik van pesticiden door boeren. Omdat de witlof nu meestal op water wordt geteeld is de noodzaak  voor een biologisch gekweekte witlof mogelijk kleiner. We zijn van mening dat pesticiden ook door de witlof worden opgenomen. Restanten van pesticiden bevinden zich mogelijk ook nog op de oppervlakte van de witlof. Met gewoon kraanwater was je deze helaas niet van de oppervlakte af. Witlof koken helpt ook niet voor de pesticiden. Dus het antwoord is Ja plus een Alpha Water Ionisator om de biologische groenten in puur water te koken. Witlof koken wordt dan een feest!

Kan ik de pesticiden van niet biologische witlof af krijgen?

Dit kan door een Alpha Water Ionizer aan te schaffen en te kiezen voor de functie wassen van groeten en fruit. Speciaal iets zuurder water – welke beter schoon maakt – wast de pesticiden van alle groenten  en fruit af. Water Ionizers zijn nog onbekend in Nederland. In het Japan en Korea heeft 10% van de huishoudens een water ionizer en ook de ziekenhuizen staan er vol mee. In Amerika worden water ionizers rasend populair in combinatie met het Alkaline Dieet. Kies voor een gezond leven en drink gezond water en ontdoe jouw groenten van pesticiden. Lekker goedkoop kraanwater om te drinken en groente mee te wassen is niet langer de weg om in te slaan.

Kan ik witlof koken in gezond water?

Alpha water is zuiver en bevat geen chloor en medicijnresten. De Alpha  Water Ionisator biedt heel voordelen voor jouw gezondheid. Bovendien bevat water dan  veel meer zuurstof. Dit komt uiteindelijk de smaak van alle groeten en dus ook de witlof ten goede. Vegetarisch en biologisch bewuste mensen kiezen voor water. Schrijf je in voor de gratis gezond water drinken cursus.

Witlof koken hoeveel minuten?

De meest gestelde vraag is hoeveel minuten dient het te koken. 8-10 minuten. Dit verschilt voor roerbakken of voor serveren als groente. Ga naar witlof-koken.eu voor alle wel gestelde vragen over witlof bereiden en witlof koken !