broccoli koken

Broccoli koken in gezond water

Broccoli  koken is niet eenvoudig qua byte. Hoelang laat je het water koken is de meest gestelde vraag. Het eten van broccoli is slim. Het behoort tot de top 10 van de meest gezonde groenten doordat de pH waarde zo hoog ligt. Broccoli is een lekkere ingredient voor een vegetarisch gerecht. Ook is het lekker goedkoop en past het bij een gezond leven. In Amerika bestaat het zeer populaire Alkaline Dieet waarbinnen vaak broccoli koken een belangrijke tip is. Bij chronische ziektebeelden is de pH waarde van het lichaam bovendien vaak te laag. Door vervolgens meer biologische groenten en fruit te nuttigen met een zeer hoge pH waarde kan de te lage pH waarde van het lichaam omhoog worden bijgesteld.

Dien ik biologische broccoli te kopen en te koken?

Deze vraag is ontstaan door de angst van vervuiling van groenten door boeren. We zijn van mening dat pesticiden ook door de broccoli zijn opgenomen. Restanten van pesticiden bevinden zich ook op de oppervlakte. Met gewoon kraanwater was je deze er helaas niet af. Dus het antwoord is Ja plus een Alpha Water Ionisator om broccoli in puur water te koken.

Kan ik de pesticiden van niet biologische broccoli af krijgen?

Dit kan door een Alpha Water Ionizer aan te schaffen en te kiezen voor de functie wassen van groeten en fruit. Speciaal iets zuurder water – welke beter schoon maakt – wast de pesticiden van de groenten  en fruit af. Water Ionizers zijn nog onbekend in Nederland. In het Japan en Korea heeft 10% van de huishoudens een water ionizer en ook de ziekenhuizen staan er vol mee. In Amerika worden water ionizers rasend populair in combinatie met het Alkaline Dieet. Kies voor een gezond leven en drink gezond water en ontdoe jouw groenten van pesticiden. Lekker goedkoop kraanwater om te drinken en groente mee te wassen is niet langer de weg om in te slaan.

Kan ik broccoli koken in gezond water?

Alpha water is zuiver en bevat geen chloor en medicijnresten. Bovendien bevat het veel meer zuurstof. Dit komt uiteindelijk de smaak van de groeten ten goede.

Broccoli koken hoeveel minuten?

De meest gestelde vraag is hoeveel minuten de broccoli dient te koken. Dit verschilt voor roerbakken of voor serveren als groente. Ga naar GroenteGroente.nl voor alle wel gestelde vragen. Broccoli koken maar dan anders!